Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nizozemský remake viděl,ale je to skoro rok a já už si tento model úplně nepamatoval a tato verze se prostě naskytla,tak jsem naskočil po druhé strejné řeky.Nebudu lhát,že prostě náměť je skvělý.Ono je to celkově pořád stejný.Je to až fakt divný jak stejný film může vzniknout třikrát i vlastně se stejným režisérem a u dvouch verzí hraje Schoenaerts úplně stejnou postavu Filipa.To je doopravdy už hodně náhod.Vše jsem napsal jinak už u předešlé verze a tahle je škoda,že doopravdy kopíruje i to málo co jsem si pamatoval,snad i scény jdou pomalu stejně,ještě,že pár lokací je jinak,tedy ten bazén vypadá jinak:)Nizozemská verze byla první a popravdě tahle je zbytečně další,leč ve výsledku stejná.Možná proto dám procentem jiný numero.75% ()

Ihuj 

všechny recenze uživatele

Na film se dobře kouká a každá scéna posune děj, přičemž divák několikrát musí přehodnotit představu o tom, co se vlastně děje. Karl Urban je čím dál lepší herec. Co jediné ubírá Loftu na kráse je, že je zcela nepochopitelně cenzurovaná nahota. Proboha proč? Film stejně rozhodně není pro děti a v době, kdy se díváme na věci jako Vlk z Wallstreetu, Hra o Trůny nebo Spartacus, působí skrývání nahoty (včetně prsou) jako anachronismus, tím spíše ve filmu o sexu. Druhá maličkost je, že po zamyšlení s trochou odstupu nedává konečné chování hlavních postav příliš smysl a pak taky jedna věc s krví a faktem, že je jedna z postav lékař a mělo by ho tedy cosi trknout, ale to už bych nerad spoiloval. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl předešlé dvě předlohy, ale rozhodně si je budu muset pustit, protože ten příběh je výborný. Začátek byl trošku slabší a půl hodiny jsem si zhruba říkal, že koukám na pěknou blbost, ale potom se to vybarvilo. Během filmu změníte názor na jeho rozuzlení snad 20x a stále vás baví, jak se věci vyvíjí. Navíc to americké obsazení je opravdu výborné. Miller, Mardsen, Mitra, Levijeva, výtečný původní Schoenaerts a k tomu naprosto dominující Karl Urban. To se rozhodně povedlo. K tomu velmi poutavá hudba Frizzella a máte parádní thriller. Jedině bych vynechal žánr erotický, protože přesto, že se jedná o film a spoustě záletníků, tak erotiky si rozhodně mnoho neužijete. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Videl som originál z roku 2008 a úprimne som čakal od amerického spracovania väčšiu blbosť. Herecké obsadenie bolo celkom fajn a aj napriek tomu, že už to nebol wau efekt, film bol dobre natočený, respektíve prerobený. Ťaťžko povedať, či má význam natáčať 3x ten istý film, pretože už lepšie to nemôže byť. Každopádne hodnotenie filmu veľmi kladné... ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Já ty předchozí verze Loftu zatím neviděl, takže jsem byl až do konce napnutej. Strašně mne ale zmátlo, že krátkovlasá blondýnka (Ann Morisová) je někdo jiný, než dlouhovlasá blondýnka Sára. Toto překvapení na konci filmu způsobilo, že jsem ho musel několikrát proskákat tam a zpět, abych to pochopil a ujasnil si, kdo je kdo. A stačilo přitom tak málo a dal bych fullstars. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)

Reklama

Reklama