Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nizozemský remake viděl,ale je to skoro rok a já už si tento model úplně nepamatoval a tato verze se prostě naskytla,tak jsem naskočil po druhé strejné řeky.Nebudu lhát,že prostě náměť je skvělý.Ono je to celkově pořád stejný.Je to až fakt divný jak stejný film může vzniknout třikrát i vlastně se stejným režisérem a u dvouch verzí hraje Schoenaerts úplně stejnou postavu Filipa.To je doopravdy už hodně náhod.Vše jsem napsal jinak už u předešlé verze a tahle je škoda,že doopravdy kopíruje i to málo co jsem si pamatoval,snad i scény jdou pomalu stejně,ještě,že pár lokací je jinak,tedy ten bazén vypadá jinak:)Nizozemská verze byla první a popravdě tahle je zbytečně další,leč ve výsledku stejná.Možná proto dám procentem jiný numero.75% ()

Reklama

BarVo 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z remakov, ktorý mi vzal chuť vidieť - možno dobrý - originál. Zameniteľné herecké tváre, prvoplánové gradovanie napätia od prvej minúty, ktoré bolo v závere už moc otravné, "osudové" ženy tu asi hrať nemusia, stačí im byť, napokon ani mužský ansámbel toho moc nepredvedie, prekombinovaná zápletka a to som ešte aspoň 5 vecí, čo mi vadili, našťastie zabudla. Apropos - erotický thriller? Niečo mi ušlo? ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Já ty předchozí verze Loftu zatím neviděl, takže jsem byl až do konce napnutej. Strašně mne ale zmátlo, že krátkovlasá blondýnka (Ann Morisová) je někdo jiný, než dlouhovlasá blondýnka Sára. Toto překvapení na konci filmu způsobilo, že jsem ho musel několikrát proskákat tam a zpět, abych to pochopil a ujasnil si, kdo je kdo. A stačilo přitom tak málo a dal bych fullstars. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pět borců si pořídí šmajchlkabinet a jednoho dne tam najdou mrtvou holku. Dobrý námět, zajímavé prolínání časových rovin, dobré obsazení, řemeslně solidní, ale přesto tomu něco chybělo. Asi mi vadila ta překombinovanost a taky to, že film, kde se vraždí a řeší sex, tak mají problém ukázat byť jednu jedinou bradavku. Těžká Amerika. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama