Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Netradičný pokus o klasickú detektívku - kto je vrah?... Skončil len pri pokuse, nie je to žiadna sláva, ale zámer bol celkom dobrý. Z partičky piatich najlepších kamarátov sa stane partička najhorších kamarátov, hneď pri prvom momente, keď ich priateľstvo začne byt skúšané poriadnou šlamastikou (eufemisticky povedané). Ale už keď si človek myslel, že príde nečakaný a zaujímavý zvrat... tak nejaká séria zvratov skutočne prišla, ale len s veeeľmi nezaujímavým výsledkom - kde všetko zariadia prášky na spanie zamiešané v alkohole (tak stará vec, ale tu ju hlavný zaporák využíval dosť intenzívne). Proste typický film v modrých percentách. PS: Niekedy (alebo skôr väčšinou) filmovému priemyslu nerozumiem, načo je dobré, točiť ten istý film behom par rokov tri krát? Na doplnenie, toto je americký remake, holandského remaku, belgického originálu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, ale odhadujem, že tento napínavý remake bude doslovný. Prečo nie, zaujímavý scenár sa dostal k širšiemu obecenstvu. Tým pádom ale zrejme sú opakované aj nedostatky originálu (to všetko iba fabulujem). Ak by mal film 90 minút a vystačil si s prvou pointou, nepôsobil by tak prekombinovane, ako po finálnom zásadnom odhalení. Myšlienkovo to film už nijako výrazne neobohacuje. Proste chlapi sú raz takí a ženy tiež. Loft sa odohráva vo fikčnom svete, kde stačí mať trochu peňazí a ženy sa hneď pred vami plazia po kolenách. Kto z nás by v takom svete nechcel žiť? No možno po pozretí tohto filmu a jeho zvratov, založených na vzájomných klamstvách, nikto. 70% ()

Reklama

Narya89 

všechny recenze uživatele

Tak tento snímek jsem již viděla v jeho původní belgické podobě a zhlédla jsem ho znovu především kvůli hereckému obsazení. (Soft spot pro Wentwortha Millera). Musím ale říci, že dojem už pochopitelně nebyl tak intenzivní a mnohem více jsem si všímala určitých pro mě negativních aspektů, např. celkového chování mužů k ženám v tomto snímku. Osobně mi přijde odporné, když se muži jako tito hlavní představitelé žení přímo s tím, že si na svatbě nadšeně předávají klíč od jejich tajného doupěte, kam mohou vodit milenky. Mám asi naivní představu, že aspoň v momentě svatby by měl člověk zamýšlet být věrný, protože proč to jinak podstupovat...jako oběť pro manželku? Krása...Zároveň ale správně poukazuje na fakt, že každý má své temné stránky, úchylky, slabosti a tajemství, která nemusí vědět ani ti nejbližší, a že nic v životě není jisté a i nejpevnější přátelská pouta se mohou během chvilky rozpadnout či změnit v zášť. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak od mrazivého thrilleru to má ďaleko, avšak snímok ma zaujal svojou atmosférou na báze nezodpovedaných otázok okolo záhadnej smrti tej dievčinky a tiež tým, akým spôsobom sa potom ďalej dej odvíjal, pričom ma dokázal vtiahnuť do príbehu už od začiatku. Ako však čas plynul, film začal v tomto smere strácať a záver so sebou nepriniesol nič, čo by už divák dávno netušil. Škoda, že som si ako prvú verziu pozrel túto a nie tú belgickú, tá sa vraj viac vyhrala s dialógmi, čo predpokladám by ma zaujalo ešte viac. Keďže už poznám pointu tak neviem, či sa mi niekedy ešte bude do toho chcieť ísť. 65/100 ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama