Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (272)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Emily Blunt vládne tomuto snímku půvabem sobě vlastním, okouzlujícím projevem a podmanivou přitažlivostí, bohužel Jason Segel jí nedokáže sekundovat, ona je o parník lepší.. K tomu tedy mám dvě zásadní výhrady, od romantické komedie neočekávám sprostotu a tady jí bylo příliš, taková ta čtvrtá cenová, a pak délka filmu, tolik pohřbů nepamatuji.. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Na Nový rok se potkali, o rok později na Nový rok mladý a úspěšný šéfkuchař Tom požádá svoji přítelkyni Violet o ruku. Na svatbu ani jeden z nich (zatím) moc nechvátá. Zlom nastává v okamžiku, kdy se Véčko dostává na univerzitu, mladý pár se odstěhuje do bohem zapomenutého, většinu roku sněhem pokrytého maloměsta. Tom zde nenachází pro svůj obor ucházející práci a tak pomalu stagnuje a stává se apatickým. Co a jestli vůbec něco pomůže zachránit celý vztah, či to tihle dva dotáhnou do konce, to se dozvíte na konci snímku. Hlavní herecké duo věčně zasnoubených lidí mi sedlo. Celkově obsazení bylo vhodně vybráno, herci skvěle doplňovali ústřední dvojici. Klasická romantická komedie, kde se spíše řešily životní problémy, které mohou trápit leckoho z nás. K zasmání toho pravda moc nebylo, úžasný je začátek a konec filmu, zbytek je zbytečně nadýchaná vata. Divák tak lehko ztrácí pozornost a víc ho zajímá špína za nehty, než to, co se děje na obrazovce. Je to trošku škoda, protože herci se opravdu snaží. Suma sumárum se jedná o příjemnou romanťárnu na víkendový odpočinek u televize, když venku leje jako z konve (zrovna jako teď, když píšu tuhle recenzi). Neurazí, docela pobaví a v pohodlí křesla ty dvě hodiny přežijete. Možná s malým šlofíčkem. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film dlouhý jak tejden, který bych si s nikým nepustil, protože bychom se asi unudili, ale v jednom člověku se to dá dát. Soupeří ve mě dva způsoby chápání filmu – neuvěřielně natahovanou ne moc vtipnou romantickou komedii a ukázku vztahu páru, který si prochází reálnými problémy (obětování se, ústupky, kompromisy, nuda) a ukazuje, jak reálně takové problémy řeší. Nevím, jak moc reálné to bylo, mně připadalo, že občas dost, a toho (spolu s tím, že film neobsahuje hlouposti a je zkrátka jiný) si cením, a proto dávám 3*. Kromě toho se mi líbil britský přízvuk, Emily s delšími vlasy a asi 3 vtipy. # Ale šlo ho minimálně o pl hodiny zkrátit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 5 | humor 2 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Jasona Segela a myslím, že každý film, na kterém se podílí je prostě o špetku lepší. Segel má - co se scénáristiky týče - dost silný podpis. Jeho styl je na scénáři hodně znát a to se mi líbí. Jason Segel do filmů - jednoduše řečeno - dává kus sebe. Emily Blunt je sladká za každé situace, v každém filmu... ovšem tady jako princezna Diana... neskutečná. Tenhle snímek nezapadá do typické škatulky romantických komedií a filmových trháků. Nehledejte v Zásnubách na dobu neurčitou Kopačky nebo Dostaň ho tam. Trochu praštěného humoru se tu najde, ale povětšinou je humor střízlivý a vkusný (berte to, prosím, maximálně pozitivně - žádné zběsilé blití á la Dostaň ho tam se v Zásnubách opravdu nevede...). Snímek pojednává o hledání, o ztrátě a nacházení... Emily Blunt představuje vlastně typickou moderní ženu, která se obává zahození šance na vlastní slibnou kariéru, protože nikdy neví, kdy bude muset zvládnout život sama. Je to boj, stejně jako celý život... Uvědomění si detailů jako... čerstvá kobliha bude stejně jednou stará... a přehodnocení vlastních praštěných pravidel a předsudků... nebát se žít, milovat, plnit si ty nejprimitivnější sny... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cesta Superkrálíka a Lady Diany z bodu A do bodu A je neúměrně dlouhá a příliš mi připomíná život na to, abych se přitom uvolněně bavil. Jenže má i pár poučení do života, která mi zatím jiný snímek nenabídl: 1. Nebudu vyzývat na souboj někoho, kdo přede mnou nechce utíkat, 2. Nenechám žádnou nymfomanku, aby mne usouložila do kómatu, 3. Při čištění kuše se přesvědčím, zda nemám v tětivě zapomenutou střelu. Já vím, že to není nic moc, ale když si vzpomenu na těch pár povedených vtípků s úmrtími příbuzných, tak to celkem šlo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Jedná se už o druhou spolupráci režiséra Nicholase Stollera a herce Jasona Segela, přičemž v prvním případě se sešli při natáčení snímku Kopačky (2008). Jason Segel a Emily Blunt se sešli už jako pár ve filmu Gulliverovy cesty (2010). Oba se také objevili ve filmu Mupeti (2011). (Riddick77)

Reklama

Reklama