Reklama

Reklama

Neobyčejný život Timothyho Greena

  • USA The Odd Life of Timothy Green (více)
Trailer 1

Když Cindy a Jim Greenovi zjistí, že nemohou mít děti, zhroutí se jim celý svět. Pokoušejí se dál vést normální život, Cindy pracuje v místním muzeu tužek, Jim se vrací ke svému zaměstnání v továrně. Manželé se ale odmítají vzdát naděje a věří, že se jednoho dne vytouženého dítěte dočkají. Sepíšou vlastnosti a povahové rysy svého budoucího dítěte na papír, ten pak vloží do truhličky a zakopou ji na zahrádce. Jedné noci je probudí bouře, a u jejich dveří se objeví chlapec celý špinavý od hlíny. Jmenuje se Timothy, je slušně vychovaný a chová se přátelsky. Cindy je zaskočená, stejné jméno by vybrala i pro svého syna. Jim a Cindy se domnívají, že Timothy utekl z domova, pak ale objeví na záhoně velkou jámu a zjistí, že má Timothy nohy porostlé listy. (TV Nova)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (278)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Moc milý příběh, který je objektivně na dobré čtyři hvězdičky. Jako fantasy fanatika mě ovšem uhranula ta mysteriózní linka, která z toho najednou udělala o level lepší zážitek. Vlastně to bylo velmi prosté a přímočaré, ale díky špičkové režii z toho tvůrci dokázali vymáčknout haldu emocí, které jsem tedy rozhodně nečekal. 90% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, na ktorého spôsob podania sa treba psychicky naladiť, lebo inak to môže byť dosť komplikované sledovanie. Ja som to dokázal a musím povedať, že myšlienka sa mi páčila, herci boli dobrí a sledovalo sa mi to dobre. Neviem čo viac by som povedal asi okrem toho, že tento film na mňa celkom zapôsobil. A som rád, že som ho videl. Dokonca sa nebránim k nemu aj niekedy vrátiť.Hodnotenie: B ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Malý Timothy. Dítě, které přišlo na svět za jediným účelem, dodávat naději a inspiraci. A pokud na tu myšlenku přistoupíte, čeká vás ohromně příjemný rodinný film, který se nesnaží dojmout za každou cenu. A odpusťte mi můj sentiment, ale s všudypřítomným nazlátlým listím připomene, jak může být podzim krásný. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel takú peknú a najmä dojemnú rozprávku. Milo ma to prekvapilo a hlavne pútavý scenár a stupňujúci sa dej. Celý zážitok zvyšuje ešte roztomilá atmosféra jesene a celkovo ústredný symbol listov. Jediným nedostatkom asi len pár infantilných scénok Timothyho rodičov, ale stáva sa. Aj tak za celkový dojem 5 hviezdičiek! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá pohádka, která se však velmi sympaticky netváří nijak nabubřele a nepůsobí na mě velkohubým falešným tónem jako je tomu například v Koupili jsme Zoo. Vzhledem k tomu, že kýč mi opravdu nevadí, herci byli ve svých jednoduchých roličkách prostě příjemní a splněné sny je vždycky hezké sledovat, jdu na tři. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Jennifer Garner si zahrála bezdětnou matku usilující o adopci už ve filmu Juno (2007). (=woody=)

Reklama

Reklama