Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco americký prezident Barrett otevírá školu nesoucí jeho jméno, jeho nerozlučný pes Teddy se ztratí ve vřavě, když na jeho pána někdo vystřelil. Aby se předešlo tiskovému skandálu, záležitost zůstává diskrétní. Pejsek se zatoulá do venkovského sirotčince, kde si vybere jako nového pána plachého chlapce Dannyho Milbrighta. Danny se s Teddym spřátelí a mají se moc rádi. Jenže jeho silný smysl pro spravedlnost ho přiměje vrátit Teddyho do Bílého domu. Bude to ale těžké a nebezpečné, protože oba kamarádi musí opustit sirotčinec a přejít dlouhou dobrodružnou cestu. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (3)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

První pes je príbehom chlapca, psa a ich ceste do Washingtonu D.C.. Samozrejme cesta prináša kopu dobrodružstiev a nečakaných udalostí. A tak ako je správna vec samotná ( filmová) cesta do Bieleho domu, tak je ňou aj pozretie si tohoto nanajvyž milého a pekného rodinného filmu. Áno ako to už u takýchto filmoch býva, americký patriotizmus tu nemôže chýbať, ale nie je nijak extrémne rušivý. ()

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Když by měl Donald Trump potomky s avokádem a ty potomci by souloží zplodili nějaký jednobuněčný organismus, tak trenkoslipy tohohle organismu by zrežírovaly lepší film, než je tenhle poklad. Jasně, některejm dětem to jako kulisa k jídlu stačit bude, je tam kluk, pes a kamion, ale netušim, proč jim v civilizovanym světě pouštět zrovna tohle... ()

Reklama

Reklama