Reklama

Reklama

Tom Yum Goong 2

  • Thajsko ต้มยำกุ้ง 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když Kham (Tony Jaa) zachrání svého slona Khona v Sydney, vrací se s ním do Thajska na venkov. Po pěti letech za ním přichází obchodník se slony a chce od něj Khona koupit za libovolnou cenu. Kham slona odmítne prodat a obchodník tedy Khona ukradne. Kham se ihned vydává do jeho sídla, kde po krátké potyčce s ostrahou nalézá obchodníka zavražděného. Vše je navíc připraveno tak, aby si policisté i dvě obchodníkovi dcery mysleli, že jej zavraždil Kham. Začíná tak zběsilá hra, při které Kham musí nejen znovu zachránit svého slona, ale navíc se vypořádat i s policií. (Tamten)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (82)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které pokračování zvládnou ale u Ong baka se nato měli po druhém dílu vykašlat a nechat ho jako krále mlátiček! Prvních 30 minut jsem přemýšlel, kde se stala chyba a proč je všechno tak mizerně natočené a roztěkané! Akce nedotažená a souboje odfláknuté a přitom byli různé souboje dobré! Nejvíce nepochopitelné : z mostu se motorkáři rozjedou a vyskáčou z mostu dolů?! Potom jako by film ožil a převzal ho náš starý známý P.Pinkaew a pěkná akce se vrátila i z hezkou kamerou. V závěru se to buhužel opět vrátilo do nesmyslu! Pro mě zklamání, kdyby se tento díl přetočil znova a mnohé se upravilo, určitě bych hodnotil na plný počet... Vzhledem k tomu že jsem před tímto dílem videl Ong bak 2: pomsta, který nemá s ongbakem nic společného, říkám si jestli vůbec jít do Ong bak 3? Za mě 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo mnohem více než první díl. Ta akce je zde místy skutečně nadpozemská, v té ohnivé místnosti je to naprosto skvělé. Potěšila mě přítomnost RZA, který tyhle filmy očividně miluje. Výborná sekvence je i na motorkách, jen škoda těch příšerných digitálních triků. Příběh tady není až tak důležitý, což je na něm také vidět. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nedopečený film! Problem jsem našel převážně v post-produkci, trhaná a mizerná hudba, špatný střih, hodně špatné CGI a špatné zobrazení kompozice,při které opravdová akrobacie vypadá spíše jako Fake akrobacie. Tony jáá je pořád frajer a Marrese Crump byl slušný soupeř,ale chyběla tomu šťáva! 3D efekty a přehnaná digitalizace filmu hodně uškodila a jelikož hodnotím ve filmech převážně technickou a vizuální stránku,tak z mého osobního pohledu se tohle bohužel moc nepovedlo.Průměr 50% ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Ukradli mi slona a já ho chci zpátky 2. V podstatě se po shlédnutí prvního filmu nedá ani předpokládat, že by ten film byl o nečem víc než jen mlácení, mlácení a mlácení. Příběh? Scénář? Ani náhodou. Jelikož si v tom prvním nezamlátil Tony Jaa dostatečně, prostě se rozhodl, že si toho slona nechá ukrást ještě jednou, aby sranda pokračovala. Jenže oproti třeba Ong-bakovi i ty mlátičky byly takové nudné a nezajímavé. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ty vole, takhle nasraný jsem dlouho nebyl. Ještě zpočátku, kdy jsem koukal na akci s těma motorkama, jsem se ptal sám sebe, kdy Tony předvede něco fakt parádního, jako v minulých dílech. Kupodivu se tak občas stalo, jinak je tohle zbytečná hovadina. Příběh má smysl, ale je to blbost a úplně to ruší dění ve filmu. Když do toho příběhu zapadají aj ty 2 krávy v bílém, je to ještě horší. Souboje působí skutečně trapně a stereotypně, sem tam něco Tony předvede, ale to co člověk viděl předtím, je prostě pryč. Sračka a fakt zklamání. 3/10 PS: Akce nejen že je trapná jak něco, ale to s tou stovkou motorkářů je vrchol debility. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (4)

  • Předchozí filmy Tonyho Jaa si částečně zakládaly pověst na natáčení bez použití CGI a kabelů v akčních scénách. Oproti tomu v Tom Yum Goong 2 se režisér Prachya Pinkaew s choreografem akčních scén Pannou Rittikraiem poprvé rozhodli obě techniky využít. (Raztubyl)
  • Při souboji v podzemce, mezi Khamem (Tony Jaa) a Číslem 2 (Marrese Crump), když příjíždí vlak směrem od Čísla 2, tak Kham chytne Číslo 2 a skloní se před vlakem mezi koleje. Když vlak odjíždí, tak Kham a Číslo 2 mají místa prohozená (vlak odjíždí Číslu 2 za zády). (bugfoot)
  • Kvůli dlouhotrvajícím povodním v Thajsku muselo být na několik týdnů přerušeno natáčení. (Raztubyl)

Reklama

Reklama