Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Postava Highmora na můj vkus byla až moc sebelítostivá a zároveň sebestředná až pyšná, že to zkazilo i jinak nadprůměrné momenty filmu. Jeho podrážděnost, pohrdání vším a pocit ublíženosti by byl o dost snesitelnější, kdyby netrval asi 83 z 84 minut filmu, takhle z toho vznikla nadhodnocená povrchní otrava, která je sice hezky natočená, je ale těžko snesitelná. Navíc mě, jako ženě, se opravdu těžko věřilo Robertsový, že by chtěla trávit tolik času s tim egocentrickym, nedomrlym ,antikoncepčnim ufňukancem Highmorem, ze kterýho bude použitelný jedinec mužského pohlaví asi až v příštim životě, takhle to fakt nefunguje. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušný film. Pojetí příběhu o dospívání trochu z jiného úhlu. Líbilo se mi, že hlavní protagonista má těžce definovaný pohled na svět...chvílema introvert s neukojitelnou touhou dokázat pomocí svých kreseb něco úžasného, co ho charakterizuje, vystihuje jeho náladu. Jak dokázat prostřednictvím svých kreseb emoce...Když se mu do cesty připlete pohledná dívka Sally, která má také komplikovaný život. Jeho pohled se rázem postupně začíná proměňovat nejenom díky jeho přátelství se Sally, ale také díky spolužákům Zoey a Willem. Vyvrbí se z přátelství mezi Georgem a Sally něco víc ??? ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Proč čtyřku? Ano, našlo by se tam spoustu vad na kráse, ale mně tentokrát tenhle filmek pohladil na duši. Že Emma vypadala o dost starší? Komu by to mělo vadit, tak to je přece kolikrát i v reálu. Že hlavní hrdina vypadal, že se právě narodil? Asi to vzbudilo mé mateřské city. Že to takhle přece nechodí a s tím koncem to bylo klišé a patos a já nevím, co ještě. Nevadí. Vím, že se na něj už nepodívám, ale včera jsem ho asi potřebovala vidět, tak to nebudu párat a cupovat na hadry i když jindy bych to možná udělala. Takže to je všechno. Někdy stačí málo ke spokojenosti a pohodě, proč ne tahle pohádka a kus pravdy o mladých, kteří ještě neví, kam patří. Já to taky nevěděla a vy všichni ano? ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč narážím v poslední době na filmy o mně. George = já na gymplu. Všechno přestává nabývat smyslu, malujete 24/7. Jste trestáni za věci, za které nemůžete. Nikdo vás nechápe a vy nevíte proč, protože vaše problémy jsou skutečné. No, ze zpětného pohledu moc skutečné nejsou, ale holt náctiletí mají vlastní svět. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Velké ne, příběhy "ze života" bývají o ničem, jako komedie se to taky moc netvářilo, Emma Roberts je fajn (a nejen vzhledem, tahle role jí padne jak ulitá a zvládá ji skvěle), ale celý film nezachrání, takže jsem si to pustil jen tak z nouze, protože to bylo to nejlepší, co jsem měl k dispozici. A musím říct: "Páni!" Film ze života, o ničem, který mě oslovil. Jednak je pozitivní, milý, oddechový. A pak... hlavní hrdina je kluk, trochu mimoň, ale žádný uhrovitý nerd z teenage úchyláren. Tahle věta mluví za vše: "Jsem svobodně myslící jedinec, který se rozhodl nezaobírat se tímto rozhovorem." Plus jeho vztah se Sally - na jednu stranu neuvěřitelný, na druhou strašně opravdový. Jako bych už něco takového zažil. # příběh 8 | hudba 6 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)

Reklama

Reklama