Reklama

Reklama

Sviňák

  • Velká Británie Filth (více)
Trailer 2

Hlavní postava - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson - je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a navíc opravdu miluje ženy. O Robertsona se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (607)

somnar 

všechny recenze uživatele

Takovej ten film, kterej kdyby viděla vaše babička, tak by koupila od Becka poslední multifunkční indukční záclonu za 60 tisíc, sepsala závěť a zabalila to, protože by už nechtěla žít ve světě, kde můžou hypoteticky fungovat a přežívat lidi podobný hrdinům toho filmu. Při sledování se cítíte jako holka, co bleje, ale nikdo jí nedrží vlasy, je to ale skvělý blití, protože při něm koukáte na film zábavnej, chytrej a vtipnej, masokostní moučku dělající ze všech, od "slušných Skotů", až po buzny a tlustý holky. Z McAvoye jsem v transu. 85% ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Největší odpad, co jsem za poslední dobu viděl - ale v dobrém slova smyslu. McAvoy je skvěle úlisnej, roli si užívá a psychouše jsem mu naprosto věřil. Film, kterej se naváží úplně do všeho - převážně žhavý témata - a je tak nemorální, až je to sranda. Množství hlášek ještě dlouho nedostanu z hlavy. Hodně mě taky potěšil hudební doprovod, kdy jsem z cca 10 tracků znal možná tak 7. O to víc jsem si to užil. ()

Reklama

Foox 

všechny recenze uživatele

Netknut psanou předlohou může jen odhadovat, že pravděpodobně v knížce funguje lépe ona linka z druhé poloviny filmu, kde se z černé komedie zabrousí do vážnějšího psychologického profilu ˇpana policajta. Naštěstí to skvostně vynahrazuje ona první polovina, kde si snímek nebere žádné servítky a s drsně humorným pohledem jede jak dobře namazaný stroj. P. S. Doporučeno jen pro otrlejší. 70% ()

leila22 

všechny recenze uživatele

"Něco je se mnou špatně. Mám nějaký hodne moc vážný problém." McAvoy ako dokonalé stelesnenie tej najväčšej špiny, ktorú keď šňupnete, preniknete do sveta Bruce Robertsona. Nechápem ako to ten chlap stále robí, ale raz je za absolútneho sviniara, inokedy za nebezpečného schizofrenika a napriek tomu zostáva v mojich očiach za sympatáka. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No to byl ale sviňák. Film plnej sexu, drog, dobrý muziky(soundtrack musí být skvělej) a se spoustou nezapomenutelnejch hlášek za všechny třeba tyhle... Nikdy bych neřekl, že si z bordelu odnesu víc semene než jsem si přines...nebo takhle...Dělals jí to do zadku? Jak jinak vole? Píči šukaj buzny...Chvilku mi sice trvalo než jsem se na film naladil ale když se tak stalo tak jsem si ho plně užíval. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • Film je natočen na motivy stejnojmenného románu od Irvina Welshe, který je rovněž autorem knižních předloh k filmům Transpotting (1996), Acid House (1998) a Extáze (2011). (Ajka1)
  • Keď Bruce (James McAvoy) číta vo výklade výsledky z futbalu, na obrazovke sa zobrazí čas 4:45. V decembri je v Edinburgu o takomto čase už tma, vo filme je však jasný deň. (toi-toi)

Reklama

Reklama