VOD (1)
Obsahy(1)
Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.
Témata jednotlivých dílů:
1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality
(Deco.20)
Recenze (141)
Pořad o vaření, který MÁ smysl. Uvedený hezky sezónně a hlavně s hlavou a patou. Ať si každý o Pohlreichovi myslí co chce, on vážně něco umí. Bez zbytečných keců dobré recepty a užitečné rady. Navíc se na to setsakramentsky dobře dívá. Občas mu tam sice "zazpívá Petr Spálený", ale nikdo není bez omylu. Dokonce ani ty rozhovory s Halinou nejsou tak zlé, jak jsem původně čekal. 75% ()
Samozřejmě se u toho tak nenachechtám, jako když si pustím Ano šéfe. Nečůrám si z toho zábavou do kalhot. Přesto nechápu ta modrá čísla. Je to prostě instruktáž o grilování. Co by na tom mohlo být ještě špatně. Myslíte jako, že to moderoval zrovna ON? Anebo že tam nenaflákal všelijaké levné a dostupné suroviny a spatlal to dohromady, jak Babica? Nemusíte za dobrý recept utratit mraky peněz, ale s grilovacím kořením žádnou super parádu nikdy nenaděláte! ()
U pořadů a filmů o vaření je potřeba rozlišovat více věcí než u ostatních žánrů. Naštěstí u Zdeňka Polreicha se netřeba o gastronomickou část obsahu tohoto pořadu bát. Velmi dobře lze hodnotit témata jednotlivých dílů i to jak jsou díly zpracovány. Jistě nejsem jediný, kdo se k tomuto pořadu v létě rád vrací. ()
Dobrý pořad o grilování, pokud grilujete rádi jako já (bohužel se k tomu moc často nedostanu). Lecos se při tomhle pořadu člověk dozví, co dělá špatně a že správně to není tak náročný. ZP nemusí na nikoho křičet, takže se to dá vysílat v prakticky kteroukoliv denní dobu, aniž by to ohrozilo mravní výchovu mládeže. Jen při tom sledování člověku tak trochu může kápnou slina z pysku. ()
Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()
Galerie (9)
Photo © TV Prima
Zajímavosti (2)
- V třetí epizodě druhé série pořadu na sebe Zdeněk Pohlreich prozradil, že má doma 4 kočky. (MTHRFCKR)
- Původně se před spoluprací s Halinou Pawlowskou uvažovalo o Františku Ringo Čechovi, který měl v pořadu vystupovat coby zvědavý soused. (Fenk)
Reklama