Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Pomsta je nejlepší za studena a že to tady teda vychladlo.....Každý díl je fakt nejvíc napínavý že Vás to nedonutí vynechat ani jednu větu. Mám za sebou zatím 13dílů, ale už ty si mě neskutečně získaly. To jak na sebe všechno navazuje je až neskutečné a Emily vytrvalost a touha se pomstít , je naprosto úchvatná a ještě s jakým ledovým obličejem to vše dělá...Moc lží, moc intrik moc zla,to já teda můžu...cheche ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Pro mě nakonec velké překvapení, podle komentářů jsem se bál, jestli to nebude spíš telenovela než promyšlený seriál o sladké pomstě, což je lákavé téma. Naštěstí to bylo udělané slušně. Emily spřádá svojí pomstu v krásném prostředí u moře, ve společnosti, kde nejmenší částka - o které má smysl mluvit - má alespoň šest nul a je v dolarech. Pomsta jako taková samozřejmě není černobílá, ale s postupem času pěkně zamotaná. Zabiják všech seriálů tohoto typu je délka. Když se to líbí a rádi bychom pokračovali, tak nezbývá než generovat další a další padouchy, oživovat padouchy zdánlivě mrtvé, přihazovat postavy a celé to zamotávat. Často jsem si v takové chvíli říkal, jestli to ještě mají zapotřebí, ale co. Ve finále tomu scénáristé nějaký ten smysl dali, stejně tak tomu dokázali dát alespoň trochu rozumný konec. Herecky to bylo fajn, Emily mi nevadila, samozřejmě Victorie byla super protiklad. Trochu mi bylo líto postavy Nolana, který měl jednak hodně nevyjasněnou orientaci (Louisu mu prostě neodpustím) a ikdyž to měl být technický génius, tak z něj scénáristi udělali totálního trotla, kterýmu vydoluje z počítače ultratajné soubory i kolemjdoucí netechnicky zaměřený politik. Ale jinak to byla rozhodně ta lepší postava. Celkově rozhodně to lepší, co jsem v posledním roce viděl. ()

Reklama

Naki 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi "splnil sen" a sledujeme příběh z pozice "padoucha". Je samozdřejmě jasné, že Emily/Amanda je ta hodná a chce jen pomstu.. :) Ale ona páchá škodu, ničí životy a my jí při tom držíme palce. Pokud seriál nevyběhne ze zajetých kolejí a neotočí se tohle všechno proti Emily, může se stát, že si ho zamiluju ještě víc! ()

maddy 

všechny recenze uživatele

OK, určité kvality to snáď má, ale pre tento seriál naozaj nie som cieľová skupina. Ten najtuctovejší príbeh o pomste, so všetkými možnými klišé, navyše zasadený do toho najtypickejšieho prostredia amerických boháčov. Neviem, ale v dnešnej dobe točiť niečo tak banálne, aj keď s celkom solídnymi hercami.... 2* (prestávam sledovať prvé sériu) ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Musím opravit své předchozí hodnocení o jednu hvězdičku. Šlo víceméně o předsudky. Ale přesto. Na začátku první série měl seriál úplně jiné kvality než na konci. Každý díl mě překvapil dobrým pocitem z příběhu a čekala jsem kdy si to zkazí. A ještě víc mě překvapilo, když nic takového nepřišlo. Jdu na druhou sérii a doufám, že opět nezklame. EDIT: Třetí série zajímavá a čtvrtá pěkně zakončená. Nemám co vytknout. ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Pomsta (1990) se jedná již o druhý projekt s originálním názvem Revenge, na kterém Madeleine Stowe spolupracovala. (Agita)

Reklama

Reklama