Reklama

Reklama

Bylo, nebylo - Série 1

(série)
USA, (2011–2012), 16 h 20 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Jamie Dornan, Raphael Sbarge, Tony Amendola, Lee Arenberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Emma Swanová (lovkyně lidí na kauci) žije svým osamělým životem v Bostonu. Jednoho večera jí u dveří zaklepe malý kluk Henry. Tvrdí jí, že je její syn, kterého před deseti lety dala k adopci. Podle Henryho je Emma dcera Sněhurky a prince Krasoně. Chce, aby s ním jela do malého městečka Storybrooke v Maine. Jen ona může zlomit kletbu. (Varan)

(více)

Zajímavosti (7)

Bylo, nebylo (2011) (seriál)

  • Na začátku každého dílu je ve chvíli, kdy se objeví titulek „Once Upon a Time“, možné vidět v pozadí mezi stromy po každé jinou pohádkovou postavu, která divákovi napoví, o čem epizoda bude. Shoda postaviček nastala pouze v epizodách Čtvrt na osm (2012) a Přistižen při činu (2012), kde se opakovaně objevila Červená Karkulka (Meghan Ory). (immortalitas)

Bylo, nebylo (2011) (seriál)

  • Producenti Adam Horowitz a Edward Kitsis poprvé s námětem na seriál neuspěli, a tak neztráceli čas a věnovali se seriálu Ztraceni (od r. 2004). Prvotní neúspěch je přitom neodradil a nakonec se natáčet začalo. K premiéře pilotní epizody, která byla uvedena 23. 10. 2011, v USA usedlo více než 12 milionů diváků. (pufina)

Bylo, nebylo (2011) (seriál)

  • Scenáristi pôvodne plánovali, že princ Krasoň (Josh Dallas) v pilote umrie, ale nakoniec sa rozhodli inak, pretože pokračovať v seriáli bez Krasoňa by bolo naozaj ťažké. (domca27)

Reklama

Reklama