Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Videa (60)

Trailer

Recenze (488)

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 6 dílech: Pro mě seriálové překvapení letošní sezóny. K OUAT jsem přistupoval velmi skepticky, ale seriál si mě získal. Kombinace pohádky a reálného světa funguje velmi dobře a nejede se vždy v zajetých kolejích, pohádky se promíchávají dohromady, apod. Po herecké stránce to není také vůbec špatné (holt mám už od House slabost pro Morrisonku), ale nejlepší je jednoznačně Carlyle, který si obě polohy své role velmi užívá. Ale opět se bojím, jaký bude děj druhé série, která je na spadnutí a která může seriál poslat do kopru. 70%. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina (US verze Arabely + Legenda o Mulan + Hook + Alenka v Říši divů + kdo ví, co ještě), jenomže ona je to proklatě zábavná a návyková slátanina. Těžko se na to nedívat, když je většina postav ukrutně sympatických, má to navazující a překvapivě promyšlený a proplétající se děj, lidé i nelidé mají ke svým činům důvody a nejednají bezúčelově, a ten hlavní hudební motiv je tak zatraceně kouzelný! Jediné, co mi chybí, je trošku více vtipu, který by tomuhle seriálu sednul, jak Hookovi hák na pahýl ruky. A abych nezapomněl, dostal za to Robert Carlyle nějakou cenu? Páč jeho Rampelník je absolutně skvělý a já bych klidně bral samostatný seriál jen s ním. ()

Reklama

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

OUAT je fakt geniální seriál a nikdy bych si nemyslel že bych to řekl. Všechno dávalo smysl, všechno spolu souviselo a prostě to všechno bylo skvělý! K první sérii bych mohl říct jenom to, že první dva díly byly naprosto hrozný. Všechno to začne nějak od 5 dílu. Musim dodat, že boj s drakem na konci první série byl dost ubohej.. Druhá série byla už zábavnější. Konečně se objevilo více záporáku. Víc se tam toho dělo a flashbacky rozhodně zajímavější. Třetí série - Rozhodně zatim nejlepší! Neskutečně zábavná. Skoro každej díl vás tam nečim překvapí. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, který vážně nenudí. Postavy jsou vybrány skvěle a příběh je také poutavý. Pohádková říše s realitou je velmi pozoruhodně vymyšlena. Řekla bych, že je to pro všechny věkové kategorie, protože to není žádná přitroublá pohádka. Zatím jsem na začátku, ale jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet a jak to všechno nakonec dopadne. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tak hele-Jasně-Na plný počet to asi tak úplně není-ale co už? Mě se to prostě líbilo, oceňuju originální koncept a nápaditý přístup k jednotlivým pohádkám a usazení postav do našeho světa. Děj je barvitý, plný zvratů a ohýbání zarytých představ o pohádkovém světě. Po dloouhé době se někde objevila dětská postava, kterou nemám potřebu vyliskat. Od Carlyla bych nějáký rutinérský přístup asi ani nečekal ale tady si ty dvě polohy své postavy opravdu maximálně užívá. A Lana Parrilla(pro mě doteď víceméně neznámá herečka) je jako "zlá"královna perfektní(!) Ostatní postavy-ač většinou nevyčnívají-jsou taky zahrané velmi slušně a(snad až na některé sněhurčiny polohy)nerušivě.... Hodnocení i komentář píšu po skončení první série, která jako celek funguje. Určitě nejsem sám, kdo se obává, že dále to velmi lehce může chytit Lost-syndrom a další a další a další zbytečné a nátáhóvané série akorát zazdí kouzlo původního nápadu :/..EDIT: No- tak po druhé sérii musela jít jedna hvězda pryč protože seriál začíná trpět překombinovaností a jednotlivé dějové linky se začínají vzájemně tak hustě proplétat, že to už vypadá skoro jako nerozmotatelný uzel, který se dál šmodrchá, motá a uzluje a velmi lehce( a velmi brzy) se to může zhroutit samo do sebe...Pořád je to fajn oddechovka ale začíná to být taky pořádná pakárna. EDIT2: Takže, třetí řada naplňuje mé obavy o drastickém kvalitativním propadu a další hvězda padá dolů. Parodie sama na sebe, pokračování na sílu a laxní setrvačnost-zřetelná snad u všech zůčastněných(režie, scénář, herci, divák...). ()

Galerie (3 219)

Zajímavosti (56)

  • Ginnifer Goodwin, představitelka Sněhurky, a Josh Dallas, který ztvárnil Krasoně, tvořili zamilovaný pár i v reálném životě. Mají spolu syna jménem Oliver Finlay Dallas. (Dlee)
  • Jennifer Morrison, která ztvárnila Emmu Swan, se s herečekou Jessy Schram, představitelkou Popelky, setkala již dříve, a to během natáčení seriálu Dr. House (od r. 2004), konkrétně 13. epizody 3. série. (pufina)

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama