Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté sérii hvězdičku ubírám, protože už je to dost trapný a zdá se, že tvůrci prostě neví kam dál. -------Svěží seriál s obrovským množstvím vtipných vedlejších postav. Z holek je vtipnější Max akorát mě štve jak furt naznačuje že fetuje atd. a přitom se tak nechová a nikdy tam nic není. S blonckou se ale dobře doplňujou. Velké plus za to, že se to s přibývajícími díly stále zlepšuje. Han, Oleg a Stiflerova máma jsou super. Zato Earla moc nemusím. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

2 Broke girls mi konečně odhalilo slovo "sitcom", které jsem doteď tak neměla ráda. Něco tak vtipného sem ještě nikdy neviděla..Bez Max, Caroline, Olega a Kaštana již nechci žít ani jeden den! :D HIMYM se může jít zahrabat :) Za první sérii stoprocentních 5*! Druhá série už ne tak vtipná, ale pořád si drží svoji kvalitu. Třetí série pro mě už vůbec neznamená smích, maximálně mírné pousmátí, už to není vůbec ono.. 1. série - 10/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Max a Caroline jsou zcela rozdílné: jedna je chudá, druhá.. ehm už taky chudá, jedna prsatá a druhá se řídí svým srdcem (4. epizoda 2. série a soutěž o Krále dortíků aneb Dudy a dylina). Jako dvojka fungují ale naprosto dokonale: jedna vtip načne, druhá jej dokončí. A táhnou za jeden provaz. Takže jo, 2 Broke girls je seriál o dvou kámoškách, co jsou každá úplně jiná, ale vlastně obě jsou stejně praštěné, a proto mě tolik baví. Míň mě baví Sophie-Stiflerova matka, která je afektovaná až do nebe. Brr. Ať žije Max, Caroline (Earl, Han a Oleg) a jejich dortíky! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+1* Na seriálovém kanálu Nova 2 už pár let běží stále dokola i tento zábavný sitcom a vyhnout se mu nedá, takže jsem i nějaký ten díl viděl. Fanoušků má dost, tak nemá cenu extra kritizovat a prostě to není můj šálek kávy. Styl humoru je ujetý stejně jako jednotlivé postavičky. V poslední době se mu úmyslně vyhýbám, takže ani ukázky mě neberou. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Po polovině první série můžu říci, že se jedná o podprůměrný sitcom s minimem vtipů, které padnou na úrodnou půdu. Alespoň u mě ne, a to mám rád komedie leckterého typu. Pár scén se v každém díle povede, většinou to jsou ty s Olegem, větší část je ale dost vlažná - navzdory tomu, že tu různé narážky lítají (zejména z úst Max) dost často. Ale kvantita nenahradí kvalitu 50 % ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (107)

Reklama

Reklama