Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (461)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Po polovině první série můžu říci, že se jedná o podprůměrný sitcom s minimem vtipů, které padnou na úrodnou půdu. Alespoň u mě ne, a to mám rád komedie leckterého typu. Pár scén se v každém díle povede, většinou to jsou ty s Olegem, větší část je ale dost vlažná - navzdory tomu, že tu různé narážky lítají (zejména z úst Max) dost často. Ale kvantita nenahradí kvalitu 50 % ()

Reklama

Fevas 

všechny recenze uživatele

Jak asi chutnají Maxiny koláčky? :) tuto otázku nejspíš nikdy nezodpovíme, ale na kvalitě seriálu to rozhodně neubírá. Originální nápad, který je skvěle zpracován a jehož největší pointou není romantika. Není to sice humor pro každého, ale věřím, že pokud jste otevření všemu, určitě na vás tenhle seriál udělá dobrý dojem :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Kromě mé oblíbenkyně Kat Dennings tenhle sitcom nabízí spoustu dvojsmyslů a slovních hříček (prakticky je na nich postavený) a moc mě baví. Najdou se i jednodušší vtipy, ale jsem rád, že po delší době temna přišel další kvalitní sitcom. "Excuse me, where is my waitress?" "She's coming." # Ač mám snahu vytvářet slušné titulky, všem, kdo trochu vládnou angličtinou, tenhle seriál doporučuju s titulky anglickými, ten humor nemůže v češtině vyznít tak úderně, jako v originále. Upřímně doufám, že se seriál nedočká dabingu některé z našich televizí. # (od 4. série seriál dost upadá, u mě skončil) ()

dr.horrible

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Na tento seriál som sa tešil už len kvôli Kat Dennings, ale toto je tuctové, až to bolí. Videl som iba prvých päť častí, tak som sa rozhodol nehodnotiť, cez tri hviezdy to ale nešlo ani raz, nijakým spôsobom. Možno sa ešte niekedy odhodlám 2 Broke Girls dopozerať, no v blízkej budúcnosti to nebude. Som sklamaný, na druhú stranu som rád, že som to vypol skôr, než sa tam objavila Jennifer Coolidge. PS: Matthew Moy je super - škoda toho minima priestoru, čo sa mu dostalo. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (107)

  • Když má Caroline (Beth Behrs) namotané vlasy v posteli, tak nejdou vytáhnout. Poté, co jí je Max (Kat Dennings) ustřihne, jdou ale vytáhnout snadno. (Duoscop)
  • Seriál byl v roce 2012 nominován na tři ceny Emmy, proměnil jednu nominaci. (peeteno78)

Reklama

Reklama