Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (252)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně, mě tenhle seriál hodně překvapil. Jediné mínus je, že mě to postupně přestává bavit. První půlka první série byla skvělá, pak se to trochu zhoršilo, ale pokaždé se aspoň trochu pobavím a nepřemýšlím o tom, že bych to přestala sledovat. Navíc je to pravděpodobně první film/seriál, kde mi nevadí Zooey Deschanel, což je co říct, ta její postava je sice až moc praštěná, ale celkem jsem si jí oblíbila. Na Nicka ale nikdo nemá. 4* ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po čtyřech sériích] Tak moc by Holka chtěla přebrat žezlo po vyšeptalém a odcházejícím HIMYM. Ale Zooey není novátorská ani v úvodních epizodách - nebudeme si nic nalhávat, sitcom je z 95 % o její postavě. Jenom odškrtáváte sitcomová klišé - to očividné, za jak dlouho se protagonisté ústřední party začnou párovat, vám neprozradím (ale čtěte mezi řádky). Na jakoukoliv narativní originalitu se rezignuje od počátku ale to hlavní - chemie přátel je těžko uvěřitelná, stereotypní, nevtipná a velmi slabá. Alespoň, že pár známých obličejů Zooey dotáhla z vyšší ligy či okolních seriálů, ale na druhou stranu o to více právě tato osvěžující camea vyčnívají nad nevýraznou partou. Nedokáži si vybavit jedinou epizodu, která by se z těch 94 jakkoliv zaryla do paměti. Jako příloha k všednodenní večeři možná seriál sedne a není problém ho dokoukat, ale neměli bychom mít trochu vyšší ambice? 50 % ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Po ubíjejících úvodních epizodách, ovlivněných přeobsazováním a příliš dlouho neujasněnou dramaturgií (počkáme, na co budou lidi reagovat prvních pět dílů a podle toho budeme psát další epizody), solidní komediální nášup, v němž je čas na romantiku, vtipy a oproti konkurenci ohromný porce divnosti. Z předložených postav totiž normální není ani jedna a v normálním světě by už dávno skončily na sedativech. A to mi svým způsobem (a s kukadli Zooey) přijde dost svěží a zábavný. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál, který pobaví! Zooey Deschanel mi ze začátku moc neseděla, ale postupem času jsem si jí vážně oblíbila. I pánské osazenstvo je naprosto výborné a každý je tak jiný, že vlastně nechybí nic. Vtipu je zde dost, stejně jako akce, napětí i sexuálních narážek. Po delší době seriál, který na sebe přitáhl mou pozornost na 100%. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Po deseti dílech musím konstatovat, že Zooey Deschanel je zde naprosto bezkonkureční. Vtipná, milá, praštěná, správně naivní - prostě báječná. Vhodně zvolené charaktery a zajímavé vedlejší postavy dávají každému z příběhů tu pravou šťávu. A kdyby náhodou něco nefungovalo, tak je tu vždy Schmidt :-)) 8/10! ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se ukázala jen v pilotním díle. Byl totiž obnoven seriál Happy Endings (od r. 2010), ve kterém Damon Wayans Jr. hraje, a produkce seriálu The New Girl nechtěla epizodu přetáčet. Na jeho místo nastoupila postava Winstona (Lamorne Morris), basketbalového hráče, který byl propuštěn z lotyšského týmu. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama