Reklama

Reklama

VOD (1)

Jane Claremont (Alyssa Milano) jako malá pravidelně chodila každou neděli se svou matkou Vivian (Stockard Channing) do obchodu Tiffany’s v New Yorku a brala s sebou svého imaginárního kamaráda Michaela. Nyní, o dvacet let později, je Jane úspěšná podnikatelka, kterou čeká svatba s Hughem (Ivan Sergei). Když v tom se uz ničeho nic znovu vrací dospělý Michael (Eric Winter), aby ji varoval před životní cestou, na kterou se chystá vydat. Jane je šokovaná a zpočátku nedůvěřivá, ovšem pomalu si začíná uvědomovat, že se k ní Michael vrátil, když ho nejvíce potřebovala, a že možná právě on je její jediná opravdová láska. Film byl natočen na motivy knihy z pera Jamese Pattersona. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický film se zajímavým námětem. Ústřední herecké duo je velmi příjemné a na jiskření mezi nimi se vážně příjemně kouká. Sice tomu chybí trošku silnější emoce a konec bych taky trochu pozměnil, ale zasmál sem se,což se mi u romantických komedií málo kdy stane. U pár scén jsem byl skoro dojatý a za to, a za ten krásný námět, prostě musím dát plný počet. Nenudil jsem se ani minutu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj keď celý film má veľa nedostatkov (jak z pohľadu scenára tak aj zo pohľadu réžie) tak predsa len ma dokázal osloviť. Treba si všimnúť veci za filmom/príbehom. PS: „Čo hľadáš v mojej spálni?“ Myslel som si, že ešte stále bojíš v tme.“ „Von!“ Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Takový milý film s geniálním nápadem. Velmi dobrý nápad byl, aby se nyní už dospělý imaginární dětský přítel vrátil poněkud zmatený a do navázání na dávné přátelství se pustil s dětskou bezprostředností a naivitou. Kdyby se tvůrcům podařilo více si pohrát s oním sbližováním (ve filmu to proběhlo spíše formou jakýchsi neodůvodněných skoků) i vztahem se snoubencem, mohlo to aspirovat na plný počet. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně okouzlující film, který je sice lehce předvídatelný, ale přesto svým způsobem originální. Ta atmosféra u Tiffanyho, Vánoce a láska..aaach! Nejde tomu odolat! V jednom měsící jsem se na něj musela podívat dvakrát. Má sice hodinu a půl, ale zdá se mi jakoby trval jen pár minut. Navíc dětské herecké obsazení bylo skvělé. Už ta první scéna mě dostala. Rozplývám se..4,5* a po druhém zhlédnutí se přikláním k 5*. Mooc příjemný film. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Od počátku mě to nějak nebavilo, kamarádství s imaginárním kamarádem, který se po dvaceti letech zjeví a je skutečný nebo neskutečný, je to duch nebo výmysl nebo člověk nebo doprdele co vlastně, když se s tím dá aj souložit?? Postupně to šlo do čím dál větších sraček, až to dospělo tam, kam to směřovalo prakticky od začátku nebo aspoň od toho znovuzjevení a kam jsem si taky myslel, že to bude směřovat. Ne, tohle fakt nešlo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Pro Alyssu Milano a Ivana Sergeie se nejedná o první spoluprácí. Setkali se již během natáčení seriálu Čarodějky (od r. 1998). (Stirek45)

Reklama

Reklama