Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl prvně, řval jsem u toho smíchy! Co to kecám?? Vždycky u toho řvu smíchy. Howard Stern je nespornou ikonou americké historie, když v 80. letech začal lidem z rádií dělat ze života peklo. Jeho neotřelý styl a šarm ho přivedli až na samotný vrchol, ze kterého občas spadl na prdel, ale vždycky vyskočil a vydrápal se na něj zpátky. Jedno z nejlepších biografických zpracování, které jsem měl kdy tu ČEST spatřit. Komu se to nelíbilo ať mi políbí prďoláka. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rokenrolový DJ Howard Stern propagoval muziku většiny mých oblíbených kapel, včetně Cheap Trick a Ramones, hostoval na albu Blue Öyster Cult, a už několik desetiletí provozuje naprosto šílenou show v rádiu. Jeho humor je většinou poněkud hrubšího zrna, ale pokud máte rádi rock a osypáváte se z politické korektnosti, asi mu stejně nakonec podlehnete. Přestože zde hraje tehdy třiačtyřicetiletý Stern sám sebe (od žáka základní školy až po současnost), což nemuselo dopadnout vůbec dobře, výsledek je zdařilý. Film jsem si při jeho premiéře v kině nenechal ujít, a odcházel jsem spokojen. Je to trochu podobný zážitek jako bláznivá rocková komedie Waynův svět, ovšem s tím významným rozdílem, že tohle se opravdu stalo. I když možná ne vždy tak, jak nám to Stern servíruje. Ale kdo by při naslouchání historkám starého zbrojnoše hleděl na detaily? Zatímco Jimu Morrisonovi zbudoval solidní pomník Oliver Stone, Stern tímto filmem (natočeným podle vlastní autobiografie) buduje pomník sám sobě. ()

Reklama

senyor 

všechny recenze uživatele

Smršť hlášok a výborných vtipov, zabalených do životného príbehu moderátora, smejúceho sa konvenciám a spoločenským šablónam, ktorý sa bez výraznejšieho talentu alebo dobrého hlasu dokázal dostať na vrchol a možno ešte ďalej. Nuž, niekedy stačí chcieť, mať dôvtip a byť originálny a vyjde z toho obrovský úspech. A stačí na to nanose-... KUNDA!!! ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proměnlivo. Většinu filmu jsem souhlasil s Alison, že Howard je hnusný hovado. Byly to hrozný oplzlosti a trapnosti, co si divák musel vyslechnout, a scénář v těch chvílích nikoho nešetřil a nikam nespěchal. Občas se něco podařilo, a hodně tomu pomohla filmově klasická černobílá silně kontrastní šablona - špatný-dobrý (nedaří se-daří se), a nic mezi tím. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

No, jsem už starší, takže jsem ten výstup Howarda Sterna alias Fartmana na MTV Awards s holú řiťú zažila živě v TV a říkala jsem si, co to je za pako tohleto? Díky tomu i zhruba vím, jak vypadá ve skutečnosti. Když jsem viděla Soukromé neřesti, pochopila jsem, co ho k tomu vedlo. Nasmála jsem se fakt hodně, hlavně když se učil vyslovovat "dabljů ééén bísí" a u vědomostního kvízu. Nemůžu nenapsat, že soukromé neřesti je fakt hodně eufemistický překlad originálního názvu Private parts, odkazujícího do míst, kam nikdo, koho tam pošlete, nejde rád, protože je tam tma, nejsou tam okna:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Leslie Bibb v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • V úvodní scéně uvádí Howardovu postavu Fartman John Stamos, ale v reálu ji uváděl Luke Perry. Perry se později přiznal Howardovi, že se bál toho, že film bude dost mizerný, a proto odmítl hrát sám sebe. (c.tucker)

Reklama

Reklama