Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodii na horory a spoustu dalších filmů, Je na tom sice vidět černá ruka plantážníka Wayanse a jeho černých bratrů , ale myslim si že Keenen Ivory Wayans tady ukázal že neni zas tak špatnej režisér a to i když tenhle film se za nějaký veledílo rozhodně považovat nemůže, jenže tady naprosto stupidní děj nahradí fakt, že ve skoro každý scéně je sled nejrůznějších parodujících prvků a i když se to někdy úplně nepovedlo, tak jsem se stejně výborně bavil a vůbec mi navadilo, že jsem to už viděl poněklolikátý ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je úžasná parodie, dá se dokonce říci, že mezi všemi různými parodiemi hraje prim. Člověk se směje nahlas od začátku do konce a je to prostě jízda. Škoda, že takových vtipných a originálních parodií není vícero. Ale díky aspoň za tuhle parodii. Dávám čyři hvězdičky a tleskám tvůrci scénáře, protože originalita je zde cítit v každém záběru... ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Obstojná paródia s niektorými vynikajúcimi momentami, ktorá však často sama sebe (a očividne s veľkou radosťou) podráža nohy zbytočnými nechutnosťami. A nezmierňuje to ani účasť niektorých viac ako oku lahodiac slečien, ktorých spoločný obvod pása by ste museli rátať na atomovej kalkulačke. Slabý priemer, silný podpriemer. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Scary Movie je asi jedna z nejlepších parodii novější doby, spousta, ale spousta odkazu na hollywoodské filmy a teen horory, Vřískot, Tajemství Loňského Léta... Další díly už jdou dolů, dvojka je u mě jen trošku za jedničkou, ale 3 a 4 už je horší, asi nadobro Scary Movie skončilo, teď se můžeme jen tešit na Děsné dojáky a Velké bijáky…Shorty rulezz ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je to skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre poďobaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Postava Cindy Campbell (Anna Faris) dostala své jméno tak, že scenáristé zkomolili jméno hrdinky filmu Vřískot (1996), tedy Sidney, a spojili ho s příjmením její herecké představitelky Neve Campbell. (Stocki)
  • Režisér Keenen Ivory Wayans si zde zahrál malou roli. Můžeme ho vidět v kině, když běží trailer ke smyšlenému filmu "Amistad 2". (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama