Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen dva díly, ale v podstatě se jedná o to samé, co nám představili Američané. Na kvalitě ubírají jen otravné zdlouhavé rozhovory s československými celebritami. To je ale na můj vkus dost malý důvod, aby to srazilo hodnocení oproti zmiňované americké verzi o 51%... Jinak tam vidíme ty samé disciplíny, takže skoro stejnou zábavu. A ani ne zrovna sympatické duo moderátorů přece nemůže kompletně zkazit celý pořad. A zajímavé, že když to tu některé tak otravuje a dávají odpady nebo po jedné hvězdě, dívají se na všechny díly... Holt někteří jsou asi bez vlastního názoru a musí papouškovat všechny ostatní. ()

Reklama

Wbcko 

všechny recenze uživatele

Soutěž z celkem vysokým potenciálem, tradičně potopena díky demenci našich komerčních televizí. Všichni moderátoři, jak čeští tak slovenští se chovají jak kdyby soutěžili pětileté děti s mentální poruchou - neustálé konejšení, povzbuzování a chválení jde na nervy po pár minutách. Diváky na tribunách štáb posbíral nevím kde, já jen doufám, že dostali alespoň zaplaceno. No a soutěžící? V dnešním díle, jako reprezentace československa : modelka padající na naprosto jakékoli překážce tak do pěti sekund - přesto jak říká Libor Bouček, stále neodolatelná, homosexuální návrhář - ne zrovna sportovní nadšenec soudě dle jeho pohybů, a jako třešnička na dortu téměř invalidní fotograf s vyvrknutým kotníkem . Opravdu radost se koukat na takové sportovní výkony. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto na originální Wipeout nemá ani zdaleka. Trapné komentáře moderátora a neskutečně trapné výkony (najdou se tam i vyjímky) našich "soutěžících" kdy se dokonce stydím, že jsem čech, díky tomu co tam předvádí a jak se tam uculují, mávají do kamery a smějí se místo toho, aby soutěžili za vlast! Vím, že to je pro zábavu, že tam nejde o vítězství, ale aspoň by se mohli snažit jako ostatní národy. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama