Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

I angličani umí pařit .. a místo do Vegas (kam se jeli před svatbou pobavit jiní herci v jiném filmu) to jeli odsvědčit nebo spíše pokazit kamarádovi až k protinožcům. No a jak to dopadá, když se do filmových ingrediencí přimíchá troška buranství, pár šprcek plných koksu a jedna ovce v tangách se můžete přesvědčit i vy. Nejlépe s vypnutým mozkem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOBŘE, CHLAPI, PLÁN JE TAKOVEJ. ZA PRVÝ: DOSTANEME TU OVCI ZPÁTKY DO KOTCE. ZA DRUHÝ: ZBAVÍME SE TĚCH DROG. A ZA TŘETÍ: PŮJDETE ZPĚT NA PÁRTY, KDE SE BUDETE CHOVAT JAKO NORMÁLNÍ LIDSKÝ BYTOSTI!“... /// Velká svatba pro osoby na rozhraní puberty. S tou pro lidi na rozhraní ,,smrti“ si ovšem nemaj co závidět. Přátelé v domě nevěstiných rodičů – nebo spíš kámoši s debilníma nápadama, kteří se snažej … chtěl jsem napsat pobavit, ale to je kokotina. Spíš se mažou fekáliema, možnou vtipnou situaci ztrapněj a normálního chlapskýho vtipu se nedočkám. Je to spíš lehce trapný, asi jako svatba. A že to končí romanticky? ,,KDE MÁM KURVA SVŮJ KOKAIN!“ – jo, to mě pobavilo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět nejtrapnější přípitek v dějinách svatebních přípitků. 2.) Chystám se kámošovi na svatbu a CHCU tam bejt za kreténa. 3.) Thx za titule ,,Misantrop“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Cejny 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, jako bych už někdy něco podobného viděl. Ale zábava to byla celkem slušná, mělo to rychlý spád. Ovšem nebýt jedné nechutné sekvence, v hlavní roli s Ramseyem, tak bych z tohoto filmu měl lepší zážitek. Ve své podstatě jde o průměrnou komedii, kterých je na miliony. 60 % ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Filmy o přípravě svatby pak následné kalby a důsledku této pařby patři mezi moje velmi oblíbené filmy. Tentokrát je všechno přeneseno až k protinožcům. Je tu opět klasika ženich a dva či více jeho ujetých přátel plus nějaké ty vedlejší postavičky, ale co tu není netradiční je beran Ramsey. Rozhodně doporučuji k zhlédnutí protože pokud to vyloženě někdo neposere jsou tyto filmy s tímto tématem velmi oblíbené. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama