Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mě neomrzí, podrazy, zvraty, aférky, krásné ženy, slang, ale i právnická hantýrka, musím uznat, že mám chuť si ho v žebříčku seriálů posunout výš. Série od série se mi to líbí více a více, protože příběh dost přituhuje a pokaždé se naskytne pro mě ten neočekávaný zvrat, který mě nutí se těšit na každý další díl. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

První řada je většinou jen "fun and games" a víc než drama, je to spíš komedie s klasických schémátem "case of the week" bez nějaké dlouhodobější spojující linie. Nicméně už tady šel vidět potenciál úžasných postav a skvělých herců. S druhou řádou se Suits parádně rozjeli a scénáristi mě tak pravidelně mučí zabijáckým humorem a perfektní dramatickou storyline. Daniel Hardman je jako záporák výborná volba, protože je to krásně šedivá postava. Harvey je snad ještě víc k zulíbání než obvykle. Jeho bromance s Mikem je v plném proudu a vztah s Donnou je fajn variace na romantickou zápletku. Momentálně jeden z nejlepších běžících seriálů. A abych nezapomněla - Litt up!!! 1. řada: 80%, 2. řada: 100%. ()

Reklama

jerry12 

všechny recenze uživatele

95%. Slabší rozjezd v 1.sérii, kdy se člověk poměrně dlouho rozkoukává a rozhoduje se, jestli dokáže Harveymu, Mikeovi a ostatním důvěřovat. Herci se s postavami sžívali postupně, stejně jako tvůrci s právnickým prostředím a manipulací s postavami a jejich vztahy. 2.série, o třídu lepší než první, ukázala, jak se s tím všichni poprali a ta vyšperkovaná struktura nakonec zasáhla přímo do srdce. Vypracované a skvěle zahrané charaktery (především Patrick Adams ukazuje, co v něm je), vztahy do sebe zapadající, zajímavé, rozmanité a napínavé právnické případy, potřeba po skončení dílu vidět okamžitě další. Nelze nezmínit také geniálního Ricka Hoffmana v roli, kterou jsem v ostatních seriálech postrádal - v roli "záporáka", kterého prostě nejde nemilovat. Suits po slabším úvodu aktuálně už splňuje vše, co má perfektní seriál splňovat - sžití s postavami a dějem, jako by šlo o váš život, a touhu po tom, aby to nikdy neskončilo. Nejoblíbenější postavy: Mike, Rachel; Nejoblíbenější série: 2. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál z právnického prostredia? Vážne? Naozaj vážne? No dobre. Tak to skúsim teda. Aha. Aha. Aha. A to je všetko? Dr. House vo svojom odvetví dokázal nemožné. Prišiel po nekonečnej rade seriálov z nemocničnou tématikou a stal sa z nich tým jednoznačne najzaujímavejším, jednoducho jasnou jednotkou. Ale Kravaťáci sú len ďalším v poradí. Najlepšie čo môžem povedať je to, že sa jedná o nenáročnú oddychovku plnú oblekov a slovných súbojov typu: Ja som väčšia Držka ako ty. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Gabriel Macht mě prvně zaujal v roli konkurenčního "dealera léků" ve filmu Láska a jiné závislosti. Jenomže to jsem ještě netušila, jak úžasný bude v Suits. Naprosté překvapení. Hraje charakter, který je zbožňovaný i nenáviděný, arogantní i soucitný... hajzl, který se řídí pravidly. Jednoduše mi je nesmírně blízký. Suits je netradiční seriál o právnících a navíc obdařen neskutečně sexy Gabrielem Machtem. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Patrick J. Adams (Mike Ross) v rozhovoru prozradil: „Byla to nejjednodušší role, kterou jsem dostal." (CrashONE)
  • Písnička, která hraje na konci epizody, je „The One I Love“ od Mirror Fury. (Duoscop)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama