Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Evil Woman stojí na hereckém obsazení: Výborná Amanda Peet (a že byla fakt ultra-mrcha) parádně sekunduje super komediální dvojce: Black/Zahn, potěšil i výborný R. Lee Ermey (v epizodní roli) a taky Kyle Gass (Blackův parťák z projektu Tenacious D) v mini-roličce... Jason Biggs se sice snažil ale i tak zůstane už asi navždycky jen ten,co šukal koláč a v celém tom parádním hereckém cirkusu byl spíše jen do počtu... I tak sem se bavil výborně! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto gigantickej mega ultra masakr, rezba zacne prakticky od prvni minuty a skonci az se zaverecnejma titulkama. Pribeh je sice desna volovina, ale Zahn a Black jsou tak neskutecne paradne vymleta dvojka a oba si nijak neprekazi, naopak se skvele doplnujou, ze celej film tahnou fakt v paradnim tempu. Navic je tu furt cemu se smat, jeden brutalni vtip stiha druhej a za zminku taky jiste stoji opravdu pekelna zenska Amanda Peet a magor Lee Ermey. Fakt nevim, co bych filmu vytknul, dokonale jsem se bavil od zacatku do konce. ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Hodit fuj na Amandu Peet, která mi ve filmu vůbec neseděla a zhnusila mi snad ještě víc celý pohled na tento film, který je další flák podobnej posledním všem prcičkám. Jede na stejné vlně, proto se ani nemůžeme hodnocení divit. Klasická romantická komedie, která nikdy nemá smysl a všechny jsou stejné. Jediné co mě v tomto filmu nadchlo, byly někdy vážně peckovní hlášky a výjevy, které snad vždy vyšly z pusy pouze Stevu Zahnovi a Jacku Blackovi. Tahle dvojka mě ve filmu vážně vždy dostala a líbila se mí snad více než celý film jako takový vůbec. Takže snad jen kvůli těmto dvou týpkům a těm jejich výstřelkům dávám dvě hvězdy. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pohodová, oddychová a hlavně vtipná jednohubka s geniálním komikem Jackem Blackem, okouzlující Amandou Peet, jelimanem Jasonem Biggsem a vtipálkem Stevem Zahnem. Spousta vtípků dobře zafungovala, zvolený druh humoru mi taky skvěle sedl, takže jsem se opravdu solidně pobavil a hodně často i nahlas zasmál. Podobné typy filmů sice tak často nevyhledávám, ale tentokrát jsem si vybral dobře. 65% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale já už dost dlouho neviděl větší bláznivinu. Jeptišky, které mají v kostele posilovnu, únos, trenér v podání R. Lee Ermeyho… Zkrátka a dobře, mohl bych si vymyslet další důvody, které bych si i já následně mohl vyvrátit, tak jen napíšu, že u tohohle jsem se fakt zasmál. A Amanda Peet spolu s Amandou Detmer… zatraceně sexy kombinace! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Když Sandy souhlasí se společnou večeří s Darrenem, jdou do skutečné restaurace The Cannery Seafood House. Scéna kde Sandy vrhne Darrena do vody byla natáčena právě vně restaurace. Ovšem když poté Sandy vytahuje Darrena z vody nacházejí se na východním konci pláže Jericho Beach, blízko tenisového klubu Jericho. Potíž je v tom, že mezi restaurací a pláží Jericho je vzdálenost přibližně 8 mílí! (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • Režisér Dennis Dugan si zde střihl cameo roli jako fotbalový rozhodčí. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama