Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (272)

Chen 

všechny recenze uživatele

Aneb jak tanec nad byznysem zvítězil. Jasně, že je to pohádka, ale já stejně nečekal víc, než jen partu hezkých lidí, slušnou hudbu a povedenou choreografii. To poslední mě ale trošku zklamalo a opravdu mě nadchnulo až finále, ostatní taneční kreace mi přišly, ve srovnání s žánrovou konkurencí, jen na lehce nadprůměrné úrovni. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Je zvykem série Step Up, že jednání postav nedává elementární smysl, příběh je papírová pohádka a základní principy logiky dostávají těžce na zadnici (aneb kde sakra berou ti chudí kluci ze slumu tak exkluzivní matroš a techniku na vystoupení?). Čtvrtý díl frenčízy samozřejmě není výjimkou. Dokonce bych řekl, že úplný závěr dovedl nesmyslnost zápletky (a tím pádem celé vyznění filmu) úplně nejdál: Ústřední taneční buduje celej film kontrakulturu, která staví jidášský, kapitalistický prachy do opozice proti tradici, životu obyčejnýho člověka a živýmu umění jako takovýmu, jenom aby se v happyendovým závěru nechala koupit od mezinárodní korporace. To mi hlava ještě pořád nebere. Na druhou stranu vypadá to, že čím hloupější je téma filmu, tím lepší jsou taneční performance a tím promakanější je způsob jejich snímání. V tom ohledu je Step Up: Revolution pravděpodobně nejlepším tanečním filmem, kterej je možný vidět. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jenny Mayer | Hudba: Aaron Zigman | Produkcia: Adam Shankman, Jennifer Gibgot, Patrick Wachsberger, Erik Feig | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Offspring Entertainment | Rozpočet: 33 miliónov $ | Tržby: 140,470,746 $ || Vysoko najlepší diel tanečnej série Step Up. Vizuálne hrátky, ich nápaditosť a kamera je z inej galaxie. Ako stále, príbeh je najštandardnejšiou časťou celku: lepšia, než v predchádzajúcich 3 filmoch, no ešte stále nie nadčasovo. A to je jediný faktor, kôli ktorému tu nenasolím plnú pálku, pretože inak je to doslovne revolučný mílnik tanečnej filmografie. ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

No, začátek mě neskutečně nudil a měl sem chuť se propadnout i s postelí do horoucích pekel, takový ten stejně umělý, nepřirozený a obehraný příběh, který nabízí téměř každý taneční film ... přeslazené dialogy, přehnané reakce herců a taková ta strašně nepředpovídatelná zápletka, ze které bych zvracel, nakonec samozřejmě veselý happy end a všichni se milujeme..bla bla.. Nicméně i přes velmi slabý a laciný příběh, se v mém případě jedná o nejlepší díl taneční série Step Up. A proč? Jedná se o taneční film, to znamená, že prostý děj se dá lehce omluvit! Zpracování filmu je na jedničku, hudba, kostýmy, prostředí scén a konečně samotné tancování je skvělé, co skvělé, úžasné!!. Občas jsem měl na ústech ten "wow", jak mne některé taneční scény nadchly! Musím přiznat, že vystoupení TheMob v muzeu umění a ty skvělé vizuální efekty ve mne vyvolaly husí kůži. Neuvěřitelné choreografie, originalita sama, banda talentovaných a sympatických tanečníků! Jsem spokojen, film splnil prioritně co by měl! Příběh by neměl být složitý, důležité je věnovat se taneční choreografii, ukázat nové taneční kreace a prostě celou dobu hlavně tancovat tancovat tancovat na plné pecky! Královský taneční film! 70% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Hopsající klišéčko s originalnými prvky. Že si to pěkně protiřečí? Musim říct, že jsem viděl všechny Step Up a s jistotou můžu konstatovat, že tenhle byl nejlepší. Samozřejmě je to taneční moderní film a zde s nějakými velkými výkony či nápadem moc nesetkáte, ale tohle se k tomu aspoň přiblížilo. Pouliční skupina, která tančí v neobvyklých místech s zajímavou choreografií. To je docela slušná zábava. Příběh je sice naprosto obyčejný, klišoidní tedy i přesto je tu hodně tance, a proto jsem se bavil hlavně jím. Je tu velice zábavně natočen. 4* bych dal v případě účasti Channinga, jelikož jeho nepřítomnost tu je velice cítit. Hlavní hrdina mu je charakterově i docela postavově podobný, ale samozřejmě nedosahuje takových hereckých kvalit. Jedná se o velice podařenou jednohubku, zvláště pro fanoušky streetového tance a podobných aktivit. Já se bavil a myslím, že ostatní docela taky. 70%(Skvělá hudba(Glitch mob rulezz!!!)) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Interpretem písně ''Let's Go'' v úvodní taneční scéně na autech je Travis Barker, bubeník slavné skupiny Blink 182. (vojan9)
  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)

Reklama

Reklama