Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Takovéto typy thrillerů já můžu. Už od počátku je sice zřejmé, že pravda je na straně Amandy a ne policie, též to, že je to další z řady filmů, kde práce detektivů je jak kdyby ji dělali lidé s Alzheimerem (jenom to pitomé nesledování telefonu, z kterého Amandy v jednom kuse volala bylo do očí), ale celkově vám to dojem z odhalování skutečností nezkazí. Závěrečná projížďka lesem je pak docela napínavá, jen s tím konečným střetnutím to tvůrci trochu odflákli. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, atmosférické, napínavé a chytré. Bohužel se tu dá najít od každého tak maximálně, co by se za nehet vešlo a možná, že ani to ne. Po tom všem očekávala alespoň pořádně šokující konec, který by to mu dal alespoň nějaký význam. Ovšem, ani ten se nekoná. Celkem zbytečný film s pár hazkými záběry přírody na začátku filmu. Herci tu v podstatě neměli ani co hrát. Hlavní postava akorát chodí odněkud někam nebo jede autem. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,682,205Tržby Celosvetovo $19,130,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $795,206 //počet predaných kusov 17,632Tržby za predaj DVD v USA $2,802,226 //počet predaných kusov 111,680║ prekombinovaný thriller, neustále na vážkach, čo je a čo nie je pravda zo šikovnou Amandou Seyfried nadmieru odsýpa a strhne, vďaka v celku dômyselným riešeniam /80%/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snad jedinou větší záhadou než-li je fakt, že hlavní roli hraje vyhoukaný mimozemšťan v těle křehké blondýnky místo Jennifer Carpenter je otázka, proč kurva tak dobrý herec jakým je Wes Bentley bere tyhle mizerné štěky v průměrných filmech co nestojej za řeč.Kecal bych ovšem že to nebylo napínavé a zabavilo to, ale zázrak se na dvd opět nestal. 55%. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Proboha, to bylo chvilkami tak moc nelogické a stupidní. Vcelku neoriginální příběh, který má ovšem slabější rozplétání než jemu podobné. Herecky je to slabé, a i když jsem celkem fanoušek Amandy, tak tahle role nebyla pro ní. Ostatní herci nestojí ani za zmínku. Nepovedený thriller, který potěší jen vcelku nečekaným a povedeným koncem. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama