Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Tady někdo totálně zprznil scénář. Ne, vážně, to scénarista by měl skončit v té jámě a být umlácený zlomenoým žebrem nebo co to kurva bylo. Že to nemůže být tak hrozné? Tak já vám ukážu pár příkladů. Holka, která utíká před tupou policií, která je schopná zjistit komu kdy dotyčná slečna volala, ale není schopná zjistit polohu telefonu, to je jen začátek. Těch děr ve scénáři je tam totiž víc než těch v cedníku. Hlavně mě pobavila část, kdy jel náš vrahoun svojim autem do obchodu pro pásku a ještě se s ním chlubil prodavači, ikdyž si o pár minut dříve půjčil dodávku od někoho jiného, aby náhodou nikdo nepoznal jeho auto. Největší sranda ale byla, jak nikdo nehnul ani prstem, když se pohřešovala jedna holka, ale když druhá holka začne pátrat na vlastní pěst, najednou po ní jde celá policejní stanice. Přitom je to celkem škoda, protože ikdyž Amanda Seyfried držela stejný výraz na xichtě skoro celej film, věřil jsem jí to.. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film „Zmizelá“ z roku 2014 s Benem Affleckem a zřejmě jsem se chtěl tímto tématem unášet ještě chvíli. Ale nemusel jsem. Zde se jedná se o jiný film. Což by tak nevadilo. Co mi vadilo, že byl film totálně nelogický se spoustou bugů. Obyčejná holka celý film úspěšně přechcává místní policejní sbor. Dokáže se dostat z úplně každé situace. Únosce všechno myslí tak, že si myslíme, že inteligentnější režisér lidských životů prostě neexistuje. Abychom zjistili, že všechny indicie byly naprosto zbytečné. Nechci spoilerovat, i když by to vzhledem ke kvalitě filmu vůbec nevadilo. Tak tedy jen napíšu, že nejchytřejší na světě je ta holka, druhý nejchytřejší je únosce a největší pitomec každý policajt, který se ve filmu mihne. Proto vyzývám ke zrušení všech policejních sborů v USA (možná nejen tam) a budu podporovat klonování Amandy Seyfried. Bude to určitě levnější, protože každá jedna pracuje kvalitněji a efektivněji než jedno policejní oddělení. A to minimálně jedno oddělení. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit. ()

Mortishka 

všechny recenze uživatele

Určite nie som sklamaná, po prečítaní negatívnych komentárov som mala chuť si to pustiť už len preto lebo viem že vždy sa moje názory na film dosť odlišujú..a veru dobre som aj spravila. Je to slušný Thriller, dej šlape ako má, herečka nezaostáva okrem toho že je veľmi krásna sa do tejto postavy naozaj vžila. Len mi tam troška chýbalo vysvetlenie prečo dotyčný pán vrah tieto dievčatá unášal, mučil a zabíjal. No nevadí slečna nebezpečná všetko zvládla aj sama a zlikvidovala vraha , veď načo sa spoliehať na policajtov keď kočka je silná a zmákne to..ehm pravda troška nelogiky ale tak berme to predsa s rezervou, je to len zábava a hlavne film :) ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není. Thrillery mám nejradši a tenhle není špatný. Bavilo mě to. Docela dlouho jsem byla napjatá a bála se. Jasně, že tam bylo pár trapných nesrovnalostí, ale těch jsem si nevšímala. Dokonce i hlavní představitelka mě překvapila (ve všech jejích filmech se mi její herecký výkon nelíbil). ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama