Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (250)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné prvnímu dílu. Ale o něco zábavnější, sice je zde méně akce, ale bavilo mě to více než jednička. Ale je zde několik nesmyslných dialogů a scén, např. když se ten chlápek ptá toho slavnýho hráče u hot-dogovýho stánku proč tam stojí a on mu odpoví úplně na něco jiného. Nebo scéna když skáčou z taxíku, hlavní hrdina tam hodí lano přes tu tyč a všichni se na tom laně spustí. Ale dyť to lano tam není zachyceno, tak jak se na něm můžou spustit. Nebo závěr filmu, kdy se Fin epicky doveze na žralokovi z nebe až na zem. Na druhou stranu některé triky se jim povedly, nato, že to má tak nízký rozpočet. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Znáte ten vtip: sejde se v letadla Kelly Osbourne, prsatá blondýnka z Prciček a Steve z Beverly Hills 90210? :D No, tak musím říct, že podruhý už mi to tak veselé nepřipadalo. Ano, pár momentů je skvělých (předpověď počasí, žabák po žraločích hlavách, motorová pila, meč, kladivo... cokoli čím se dá zabít žralok...), ale už mě to tak netáhne jako jednička. Tvůrci už moc dobře vědí, na koho filmem cílí, a to mě nebaví. Nicméně zbaběle přiznávám, že se na tu slíbenou trojku taky mrknu. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

stration 

všechny recenze uživatele

A je to tu zase. Naprosto neodolatelný nápad a ztvárnění od králů braku, studia Asylum. Tentokrát ještě debilnější, přehnanější a víc heroické. Ke konci jsem se přistihl, že je mi dokonce trochu líto, že film končí. Ovšem chystá se třetí díl a údajně s božským Davidem Hasselhoffem, který už nejednou prokázal, že si s podobným žánrem (rozuměj komedií) rozumí - Piraňa 3DD, Sponge Bob. Už se nemůžu dočkat. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý či pred okrúhlym 6.000 hodnotením v poradí udelím 18 odpad, ale po prvom Sharknade si človek na túto sériu urobil svoj názor a nakoniec sa mi podarilo pozrieť ju celú, aj keď jednotlivé diely som nevidel v poradí, čo však vôbec nevadilo. Dôvodom na 1* je pravdepodobne aj neuveriteľný záber na Finna, ktorý pred príhovorom k obyvateľom New Yorku jednou rukou rozpíli ešte aj plutvu žraloka. Tým druhým dôvodom je dav bojovníkov uprostred Mannhatanu s vidlami a rôznym záhradkárskym náradím v ruke. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama