Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný překvapení. Obě hlavní role jsou zahraný fakt skvěle a uvěřitelně. Už úvodní scéna dává tušením jakým směrem se bude film ubírat . . . "Máma už se nevrátí, začni si zvykat." Neměl jsem problém vžít se do situace a děj pěkně ubíhal, prokládaný scénama, který se jen tak nevidí (společné umývání, hra s kartama obětí). Konec to celé jen hezky dovršil, ačkoliv jsem měl v koutku duše představu i o trochu jiným směru. Silný * * * * ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Komorní psycho funguje celkem dobře hlavně kvůli D´Onofriovi, který by se mohl z fleku živit touhle "taxikařinou", ale to pozadí, bože... léta stejnej styl - taxík, únos domů, vražda ...na to by se asi ani po letech nepřišlo :(, no vlastně jo: "Ti policajti jsou úplně blbí"..Ale jasně to je přece jedno, tady šlo o něco jiného, o vztah vězně a jeho věznitele, který se dá shrnout do dvou vět ..Jaký si to uděláš, takový to máš, ale taky Důvěřuj, ale prověřuj - předvídatelný vývoj událostí, který nazná drobného vychýlení v podobě jemně šokující pointy, jinak však bez výraznějšího tlaku na otrlejšího diváka ..Sledovat Chained je to stejný jako dát si dobrej stejk ve špinavé hospodě.. chutná vám, ale furt přemejšlíte jestli je to opravdu hovězí .. a tady bohužel nebylo. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, kterej sem dal v origu bez titulek. Šlo to. Žádný astrofyzikální dialogy tam naštěstí neprobíhaly. D´Onofrio sice mluví jak s bramborou v držce, ale on tam toho zase tolik nenamele. O to víc práce vozí domů malýmu králíkovi. A ten pak pucuje a šúruje a zakopává jak vo život. Řetízek má tak akorát a než se člověk naděje, už je z něj študentík, kterej ví kam bodnout, aby byl jeho vlčí tatík na něho náležitě pyšnej. Ale....vždycky je tam nějaký ale. Nebudu spoilerovat. Každopádně mě to tou atmosférou docela nadchlo. 75% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vincent D'Onofrio vytahuje dalšího excelentního narušeného úchyla ze své herecké škatulky; tentokrát v komorním (béčkovém) psychologickém dramatu/hororu k obrazu svému převychovává mladého kluka, kterého od 9 let a vraždy jeho matky vězní ve svém domě jako otroka připoutaného řetězem. A je to vcelku zajímavé a chvílemi i hutně mrazivé, stejně jako až příliš ambiciózní, s mnoha domýšleními na samotném konci. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na až takové příjemné překvapení jsem čekal hodně dlouho! Vůbec jsem nevěděl, na co se jdu dívat, takže radím trailer vypustit. Co jsem dostal? Skvělého Vincenta D'Onofria v roli narušeného psychopatickýho vraždícího taxikáře, vozícího si kunčofty v podobě mladých kočiček domů, kde potom bordel po něm uklízi na řetěze přivázanej kluk s pracovním jménem Rabbit s xichtem Roberta Pattinsona a grimasama Střihorukýho Edwarda, mimochodem taky (z pochopitelných důvodů) narušenej. Je to psychologický, je to zvrhlý, je to propracovaný a je tam krev. Je to za plnej počet! ;) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama