Dva roky po školním vtípku, díky kterému málem zemřel populární učitel Balszack, poslední třída organizuje charitativní akci pod názvem "24 hodin hladovka". Nevědí však, že se na akci objeví nezvaný host. (LIVINGDEAD)
Po filmu Torched je tohle moje druhý seznámení s Nichiolson(ovou) tvorbou. A opět měmile překvapil. Nenajdeme tady propracovaný děj ani dechberoucí herecký výkony, ale film dokáže zaujmout vtipem, parádní hudbou a hlavním tahákem je gore. To vše v přijatelné stopáži, kde nebyl prostor pro nuda. Za mě lepší 3 hvězdy. ()
Boze moj to bol mega-tupy film s debilnymi hercami,ktorym ma chut clovek pri*ebat za tie ich herecke vykony,odpad bez pardonu...:-) ()
Chvílemi jsem nevěděl, jestli náhodou nesleduji nějaké tragické porno. Dialogy tomu minimálně odpovídaly, případně ještě ujížděly k naprostému idiotismu. Zpočátku jsem si ani nebyl jistý, zda je film myšlený vážně. Rád bych uvěřil v nějaký záměr satiry, amaterismus se ale bohužel už popřít nedá. ()
Burn, Nicholson, burn in hell! ()
Je logické, že Nicholson svoj štýl nezmení, takže kto pozná jeho predchádzajúce horory, asi vie aj sám, či to má riskovať. Pre mňa asi jeho najlepší film, je najkvalitnejšie nakrútený, má najlepšiu hudbu, a najzaujímavejšie vyzerajúceho zabijaka. V ostatných aspektoch sa režisér nezmenil - otrasné postavy, žiadny dej, scenár či zápletka. Samozrejme chválim najmä gore, ktoré dokáže vytiahnuť väčšinu jeho hororov z úplného odpadu (niekedy dokonca až do priemeru či mierneho nadpriemeru). V tomto prípade sa to myslím podarilo, a keďže to mám rád krvavo, pre mňa - YES. ()
Photo © Silverline Movie Channel