Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další sitcom Ivana Mládka. Tentokrát z nemocničního pokoje, kde pacienty z jejich poklidu nikdo a nic nevyvede. Ani lékaři, ani sestry, ani návštěvy, občas si zanadávají, občas se škrtí... (oficiální text distributora)

Recenze (34)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Prdel 22... %-o . . . To jsme se ale zase nasmáli, pane Senilek. Až se z toho igitátor jeden zakuckal... Větší sranda jsou offšem ty osoby a obsazení, na tom pražskym vršičku to zase musí všecko hýkat blahem, že... Tak zdvihnout nohu a pochcat gatě... °-[.. Howgh. - - - - - (Ze studijních důvodů okuknuto na >tývjó blablandoff< , hovnocení 26., kuckmentář zde zaku(c)kaný jako třetí - 8.9.2011) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov je ta nejsmutnější skládka kdysi obdivovaných komických,moderátorských a hereckých es naší republiky.Televize která razí heslo,haló,haló,máme studia,máme kamery,máme lidi co se učili pekařem,kadeřníkem a včelařem,ale díky príma internetovým rychlo kurzům jsou z nich nyní dramaturgové,režiséři,kameramani a střihači..tak všichni,staří dobří známý,kteří jste v letech 1980-1998 byly hvězdami různých tv show,estrád a pořadů..přiďte k nám,u nás můžete zase točit.Je jedno že již nemáte žádné dobré nápady,je jedno že váš čas již dávno minul..vaše tvář a nostalgické vzpomínky udělají mnógo...ánó mnógo tedy udělají a hodně lidem zle od žaludku.Zoufalý pokus party zoufalých komiků,kteří se pitvoří pro pár mizerných korun v této odpadní stoce televizního průmyslu TV Barrandov.Sběrna pro chudáky,kteří nedokážou se vztyčenou hlavou odejít z TV a zůstat v myšlenkách diváků těmi zábavnými komiky,kterými kdysi byly.Luxusní odpad ale z nějakého prach bídného respektu a úcty k Ivanu Mládkovi tomu jednu hvězdu dávám,i když po schlédnutí příštího dílu ji nejspíš nekopromisně smáznu.Brutální trapárna.5%. ()

Reklama

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Humor Mládka se zde opět dostal na bodu mrazu. Nandáme slepejšké brýle, zakoktáme a zašišláme,přidáme zrůdičku a všichni se musí přece náramně bavit. Ne tak přidáme nějaké to slovní ponižování druhého, to jde Mládkovi skvěle a ,,super zábava" je na světě, hurá! No a kdyby jste náhodou propásli zasmát se v pravou chvilku, tak Vám smích v pozadí napoví HAHAHA. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nějaký typicky mládkovský (a tedy dobrý) vtip se občas urodil a nedělalo mi potíže se jednou za čas podívat na další díl, nicméně žádná sláva to není, humor je mnohdy dost chatrný a o scénáři prakticky nemůže být řeč - vždy se nějakých dvacet minut tlachá o čemkoliv a teprve pak se ke slovu dostane "zápletka", podle níž se ten který díl jmenuje. Cyranův ostrov byl lepší - jistě také proto, že v něm hrál Ivo Pešák (který se tady objevil jen v prvním dílu a očividně mu moc dobře nebylo). ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přestože už je to ze slabšího soudku a je tam -(oproti Mládkovým vrcholům)- 80% vaty, stejně to kvůli těm pár povedeným hláškám a celkově hravé atmosféře stojí za to. Viz třeba námezdný předčítač knihy a jeho: "Miláčku, nemusíš si dávat pozor!" Hodně povedená byla též Speiblova válečná anabáze u Stalingradu nebo panoptikální seriálový synek Xavoš a jeho: "Bůh je můj největší koníček!" 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Název seriálu Noha 22 je slovní hříčkou odkazující na román „Hlava XXII“ od Josepha Hellera. (Cenobita)
  • Celý seriál se odehrává pouze v nemocničním pokoji, kromě krátkého záběru na úplném konci třetího dílu. Hrad na záběru je Střekov a město v pozadí Ústí nad Labem. (hrnpol)

Reklama

Reklama