Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Jsou to pecky. S klukama se vezu rozhodně na jedné vlně a i když nemusím vždy souhlasit s hodnocením filmů. které nám nabídnou, je další nový díl u mě vždycky vítán. Takže hateři, běžte se bodnout a zkuste taky nějakou konstruktivní kritiku, než že jeden je nečesanej, jeden tlustej a jeden má přehazovačku.. Borci dělají ve svém volném čase to, co je baví.. mluví o filmech, zajímají se o ně a dělí se o své názory a zjištění je paráda a za mě rozhodně i v podání, ve kterém nám to s pravidelnou nepravidelností dodávají. Dávám oba palce nahoru a zdar! ()

Eristt 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je mé hodnocení asi neobhajitelné. Nicméně jedná se o nejlepší pořad o filmech v ČR - rozhodně lepší než Odvážné palce. Navíc jsem cílovka, takže se plně ztotožňuji se způsobem humoru, výběrem filmů, kterým je věnována pozornost, a vlastně i pohledem na svět filmu ze strany redakce. Proto se o objektivní hodnocení ani nebudu snažit. ()

Reklama

Cain(cz) odpad!

všechny recenze uživatele

Každá epizoda je metafyzickým rozjímáním nad podstatou jsoucna. Po odplynutí vyřčených myšlenek, mnohdy v němém úžasu dlouhé hodiny hledím do prázdna, zatímco mne z úst vytékají stroužky slin. Původně jsem chtěl mainstreamově hodnotit plným počtem, avšak posléze jsem si uvědomil, že tím bych urazil podstatu disputací, které poukazují na materiální pokleslost světa nejen toho filmového. A tak ve jménu zde nově utvářeného proudu nihilismu dávám s vděkem odpad. A nyní mne omluvte, tak jako po každé epizodě, sepíši výběr těch nejhlubších myšlenek z aktuální epizody nejen vlastními výkaly na páchnoucí zdi své komnaty. :D CainPulo leta páně 16.10.2017 ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořádek s informacemi ze světa filmu, který si nenechám nikdy aspoň ze záznamu uniknout. Vtípky s nepříchozím Karlem občas slabší, občas lepší, celkově jako nápad dobrý. Kluci jsou podobná cílovka jako já, takže je velká šance, že ty věci, co řeší, budu vidět úplně stejně. Na druhou stranu by se ale dalo mluvit o určité nevyváženosti, protože všechno to jsou podobní typy a dát k nim třeba nějakou rádoby intelektuálku (např. ten typ, co chodí občas do Odvážných palců), tak by často povídala asi úplně něco jiného než oni. Sem tam by mohlo být zajímavé je aspoň na chvíli konfrontovat. Cival by s orgastickým výrazem vychválil nějaké béčko, a ona by zahlásila, že je to tupá kravina bez špetky invence :) ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Televize je na publicistické pořady o filmech v současnosti dost skoupá. Co si má člověk počít, když se chce něco dozvědět formou pohyblivých obrázků? Naštěstí je tu MZ live! Sice to není žádná dokonalost, ale je to to nejlepší pořad široko daleko, kde se člověk něco o filmech dozví a dozví se i živě nějaký názor. I přes to, že názory jsou to značně radikální a jednoduché a je vidět, že většina redakce si ulítává na stejných žánrech a rádi je protěžují. A i přesto, že za tu řadu odvysílaných dílů působí celá relace stále stejně amatérsky, ačkoliv by nebylo vůbec na škodu, kdyby zůčastnění trochu vypilovali svůj projev i technickou stránku natáčení. Ale pánbůh zaplať za ty dary a krom toho, že se člověk dozví něco zajímavého k novinkám, je to taky docela sranda. Hrubá a někdy až pubertální, ale sranda :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno