Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

Nach 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky filmového žánru ten správný internetový pořad, který pobaví, informuje a času u něj rozhodně nebudete litovat. Obrovské plus v něm vidím i v doslova živé komunikaci mezi moderujícími a diváky. Pokud jste fanouškové filmu (což počítám, že na tomto webu je to samozřejmostí), tak doporučení od mé maličkosti máte. 80% P.S. Možná přijde i Karel. ;) ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější současný filmový pořad. Cival a jeho parta nejsou žádní filmovědní suchoprdi, kteří snobsky šermují cizími termity (zdravíme Čelisti a jim podobné), ale "pouze" v přátelském duchu a s nadhledem rozebírají aktuální filmové premiéry a související témata (a zodpovídají zákeřné divácké dotazy z Patreonu). Leckdy hraniční humor téhle bandy je přesně můj šálek kávy. Ať žije rimjob s jezevcem - ideálně na palubě tankeru! Pokud chlapcům nedojde šťáva, časem by mohla být jejich relace možná i lepší než Logan. Hlavní je, aby to nebylo sice hezký, ale k hovnu! ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Komentáře a hodnocení vycházejí z několik let starých pocitů a nálad. Nikdo soudný a normálně uvažující by tomu nedal víc jak jednu hvězdu kdyby to sledoval dnes. Narazil jsem na to náhodou na YT a viděl jsem díly 99, 100, 101 a 102 z nichž 102 díl jsem nedokoukal do konce protože ta otřesná arogantní opice (cival) se opravdu nedá poslouchat. Pokaždé co mluví je to hrůza. Nevadí mi jakýsi navážející se humor do kamarádů, ale to co předvedla tahle opice hrající si na redaktora "největšího filmového magazínu" bylo něco tak hrozného že je mi záhadou jak se tihle lidé mohou spolu kamarádit a být nějací přátelé. Hodnocení filmů je jen vedlejší linka urážek a posmívání se jeden druhému - po 3 slovech hurvínka (identifikován jako "imf") byl okamžitě přerušen opicí která mu řekla ať už zase drží hubu že moc mluví a co se týká dalšího sedícího ("rimsy", nebo tak nějak) bylo mu několikrát dost rázně řečeno že je tam k hovnu protože nic neříká (ani se mu nedivím že mlčí). Filmy se hodnotí jen proto že je natočil ten a ten režisér a že tam hraje ten a ten herec. Jakákoliv jiná hodnotící kritéria jsou okamžitě odstavena jinam a jen co se kdokoliv pokusí film nějak vyzdvihnout v něčem jiném než kvůli režisérovi nebo herci, jsou okamžitě přerušeni opicí (pořád tím myslím civala) která jim neustále skáče do řeči. Pokusy o humor jsem okamžitě přetáčel a jakákoliv snaha o humor ze strany opice (civala) vyznívá trapně. Moje hodnocení je 1 hvězda za pár informací které jsem přece jen ocenil. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořádek s informacemi ze světa filmu, který si nenechám nikdy aspoň ze záznamu uniknout. Vtípky s nepříchozím Karlem občas slabší, občas lepší, celkově jako nápad dobrý. Kluci jsou podobná cílovka jako já, takže je velká šance, že ty věci, co řeší, budu vidět úplně stejně. Na druhou stranu by se ale dalo mluvit o určité nevyváženosti, protože všechno to jsou podobní typy a dát k nim třeba nějakou rádoby intelektuálku (např. ten typ, co chodí občas do Odvážných palců), tak by často povídala asi úplně něco jiného než oni. Sem tam by mohlo být zajímavé je aspoň na chvíli konfrontovat. Cival by s orgastickým výrazem vychválil nějaké béčko, a ona by zahlásila, že je to tupá kravina bez špetky invence :) ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Chlapci tomu rozumí, jsou svými postoji zajímaví a jako filmový fanoušek se v "Moviezone Live!" vždycky dočkám zajímavých recenzí na ty nejnovější bijáky. Tihle geeci mě fakt baví a přál bych jim prosazení v televizi. Když už je na TV Metropol Indián, proč ne Moviezone. Zase si ale nedovedu moc dobře představit, jak by Mr.Hlad se svými sarkastickými poznámkami uspěl u TV před desátou večerní. EDIT: 30 vydání je co do informovanosti a humoru ze všech dílů prozatím nejlepší. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama