Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (134)

-henry- 

všechny recenze uživatele

No mohl jsem se smíchy potrhat :D Pořad o filmech, jehož aktéry opravdu nepotřebujete vidět. Petr "umírám v agonii, ale už jsem si zvyk" Cífka a Matěj "double Lukáš Pavlásek" Svoboda dělají z MovieZone Live! MovieZone DEATH. Myslím, že verze "audio only" by tomu jen prospěla. Nebo trošku života do toho statickýho umírání ;) ()

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Fantastická čtyřka etablovaných filmových kritiků v nejsilnější sestavě, by si zasloužila plný počet hvězd. Imf, takový slušný Mirek Dušín, Cival, sprostý hulvát, spíš vůdce kočičí pracky, intelektuál MrHlad a nakonec Rimsy, těžko zařaditelný nihilista a milovník jezevců, spolu tvoří skvělou chemii a jakmile nejsou spolu, jde to do háje. Karel, který se cpe do každého dílu to prostě nezachrání. Přesto, i tak jde o jedinečný filmový pořad, s lehce závadnou společenskou mluvou, který si nebere servítky a jejich odborné názory mě již několikrát zachránili od špatného kino zážitku. Děkuji. ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Napěchovaná sestava, spory o Cherry a Batmana, Béla Tarrr s jezevcem na tankeru, Logan vs Kozub a jděte do prdele a mezitím nám přisypte na hero hero. Od covidu návyk. Už teď legendární, držím palce, ať to šlape co nejdýl. A na ty dobré tipy fakt dám :) 200. výročí bylo moc fajn, i jindy jsem se párkrát neudržel smíchy nejen v tramvaji. Relax, který se nebere smrtelně vážně, na rozdíl od filmové tvorby, kterou smrtelně vážně bere, a to je taky dobře :-) ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama