Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (135)

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

Kritickej 

všechny recenze uživatele

Šimrání na koulích, rimjob, vtipné glosy KarlaR a boj o hodnocení filmu Logan dělají z tohohle zvláštního mixu amatérštiny s profi filmovými znalostmi, opravdu specifickou záležitost. Ale ani humor Monty Pythonů nebyl pro každého:-) Čím více poslouchám (jedině přes podcast, youtube jsem snad neviděl ani jednou) tím víc se mi líbí. Pobavím se a něco se dozvím. Jen tak dál, pánové. Jen mě mrzí, že nikde nemůžu dohledat epizodu, kde se prvně rozebíral Logan:-( ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky filmového žánru ten správný internetový pořad, který pobaví, informuje a času u něj rozhodně nebudete litovat. Obrovské plus v něm vidím i v doslova živé komunikaci mezi moderujícími a diváky. Pokud jste fanouškové filmu (což počítám, že na tomto webu je to samozřejmostí), tak doporučení od mé maličkosti máte. 80% P.S. Možná přijde i Karel. ;) ()

KOOHA 

všechny recenze uživatele

Partu sleduju už hodně dlouho, už z doby, kdy ještě fungoval Filmpub a mám rád jejich komentáře a recenze. To co řeknou nebo napíší pro mne vesměs funguje a mám stejný vkus na filmy. Moviezone je pro mne kompas na filmy a pořad sleduji se zájmem. Doufám, že to ještě nějaká ten pátek bude mít tah na branku. Jen tak dál, hoši! ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší recenze, novinky a postřehy ze světa filmu, které je možné v dnešní době sledovat. Občas improvizované, místy nedoladěné, ale zábavné a dělané od srdce. Ukázkový prostředníček všem místním kreténům, kteří místo konstruktivní kritiky umí psát jen sračky a nadávky. P.s. Sorry Civale, ale Mr. Hlad je prostě borec. :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama