Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Unikátní blbost. 😀 Poznámka: Zcela vypněte mozek, a nic v tom nehledejte. Šílené scény v sirotčinci, a vlastně i za ním. Ty tři jsou naprostý idioti a cvoci. Některé scény jsou nereálné, a občas i trapné. Poznámka: Český dabing je příšerný, což je škoda. Poznámka: Tolik facek jsem ve filmu nikdy neviděl. 😀 Hvězdiček 3 ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Parádní film pro děti okolo sedmi let a dospělé okolo deseti kousků pod kůží. 100% stupidní zábavy 0% mozku. Kdo se na to chce kouknout jen aby viděl Kate Upton v plavkách (jako já) docela ostrouhá... Chápu, že lidé co si tady budují image intelektuála si to nemůžou dovolit, ale já se vzpomínkou na to, jak jsem podobné blbosti miloval v dětství, dávám palec hore. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ak by tento film mal názov dvaja moulové to by bolo originálne a sedelo by to presne na týchto dvoch režisérov, ktorí prišli s touto intelektuálnou "zábavnou" formou. Veľmi často sa humor pohybuje na hranici stupidy a občas fakt skĺzne až pod jej úroveň. To, že im priblblé stvárnenie postáv vo filme Blbý a blbší raz vyšlo, neznamenalo samozrejmosť a tento krát skôr naopak pôsobilo to až dementne. Nevhodne pôsobili aj zvukové efekty pripomínajúce Daffyho Ducka a Bugs Bunnyho, ktorí si podobne rozdávali facky a nakopávali zadky. Musím povedať, že film som nakoniec dopozeral do konca a pár krát som sa aj zasmial. Najprívetivejšou osobou sa stala bezpochyby dobre naformátovaná Sofía Vergara. Takže odo mňa maximum10%. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má několik hodně vtipných okamžiků, jimž se dalo zasmát. Ty jsou ovšem totálně zabity zbytečně přehnaným, amatérsky vypadajícím a stupidním pitvořením hlavních protagonistů a řadou spíše trapných vtipů. Kate Upton, která se se v závěru filmu objeví v plavkách, potěší, ovšem to je na komedii známé režisérské dvojice žalostně málo. ()

teseth odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo to zase byla číčovina. Film, který předčí všechny vaše noční můry a obavy. Hlouběji se snad nedá klesnout, protože níž už to nejde. Párek hňupů se shlédli v blbý a blbější říznutý trochou bunnyho a trochou italských komedií minulého století. Takže tu neustále vidíte trio "idiotů", kteří se snaží být vtipní pomoci neustáleho mlácení a kopání, které omastili notnou dávkou trapnosti. Humus toho největšího kalibru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)

Reklama

Reklama