Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (94)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Pěkný dva bodíky za solidní technickou stránku pořadu. Záměrně ho nenazývám "Dokumentem", protože jde spíš o takovou prkeně inscenovanou rádobydobrodružnou hurá-akci, který vesměs ubližuje šílená strojenost a horší vyjadřovací schopnosti toho našeho milýho Kubíka. V momentě, kdy začne blekotavě pouštět svoje nebetyčný moudra a tváří se u toho jak potomek krále Šalamouna, jde bohužel veškerá atmosféra do loje. Nebaví mě poslouchat neškolenej hlas, nebaví mě poslouchat neprofesionální cancy bez přípravy a bohužel mě ani nebaví poslouchat vojsouvr Pavla Rímského, kterej se snaží být tak patetickej, až je k smíchu. Natočený je to ale na kvalitním matroši, kamera umí velmi dobře pracovat se světlem a celkově je dost vidět, že si Kubík na svý dobrodrůža umí sehnat dostatek šušní. Tipoval bych, že vod tatínka...ne? ()

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

Reklama

Kimon 

všechny recenze uživatele

Kdo tohle označil za "dobrodružný"? To nechápu. Vždyť jde o jasný přírodovědný, cestopisný dokument, byť zaměřený především primárně na lov zajímavých ryb. Tohle přece s dobrodružstvím nemá co dělat, spíše s poznáváním. Dobrodružství je když jde o život. A Jakoubkovi o život přece nejde, pouze mu snad jen hrozí zlomení prutu, no né?! :-) nebo nějaký ten průjem, chcete-li sračka. Jinak prima seriál, který mě v počátcích nechytal pro bombastickou reklamu v TV. To jsem si tenkrát řekl, "a just ne". A spoustu mi proto tehdy uniklo. Takže koukám až kdesi od Texasu. Vážně to nevadí, já to časem doženu. Díky Jakube, je to skvělé právě proto, že to není takové nafoukané a hloupě sebevědomé SHOW, jak to často vidíme u jiných podobných pořadů ze zahraničí, např. na TV Discovery. PS: Ještě k některým komentářům zde na ČSFD. Mám pocit, že z některých komentářů je cítit docela silný zápach závisti, že igi.B? ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trpím s tebou Jakube %-] . . . Jedna hvězdička jen za ty genrové obrázky z různých krajin, za tu >samohanu< pak tak leda leklou mřenku do gatí. Tak ještě že se Kubík má tak pěkně veřejnopráv(n)ě, že si to tak všechno navzdory všem těm protivenstvím vybojoval a že si to teda za prachy nucených poplatníků >šašské rybovize< tak užívá. Ale dvd s jeho filmiky si nekoupím, jeho buzní hekání mě fakt nerajcuje a honím si raději u jiné pisskultůry... °-/ - - - P.S. A minutu ticha za Klárčina hafánka. Že by pro dobro věci zabili pejska? Nebo že by si z nás tahle parta už dělala nepokrytě prdel? Tak pochcat rybu... - - - P.P.S. A blbouni, uvědomte si, že tohle nemá nic společného s dokumentární tvorbou, natož s nějakým reálným dobrodružstvím! Copak nechápete, že je to povětšinou jen trapně markýrovaná >multikultiso.nic< realityšou? Kla(u)n Vágner se nažral a ryba zůstala celá, jen tu zase chybí ta realita a zůstala jen pachuť po rybině zasmrádnuté šou... - - - - - (Občasně náhodně nahlédnuto na >leklém sprostoru< , hodnocení po sumčím dílu 447., komentář zde s úšklebkem jako padechcátý - 18.4.2013) ()

jilda 

všechny recenze uživatele

Místa natáčení a kamera první série je perfektní, trochu mě vadí strojené Vágnerovy hlášky, jak u všeho hystericky křičí, mnohdy zasekne a místo zdolávání a udržování napjatého vlasce řve a kecá, ryba se vyvlékne a je po prdeli ( viz Mongolsko). Jak už tu někdo psal, je tam moc Vágnera. Jakub se snaží vše dramatizovat, z prdu udělá velké nebezpečí, někdy mám pocit, že je to pořad spíš o Vágnerovi, ne o rybách. V každém díle chytí tu největší rybu až těsně před odjezdem, je to už trochu trapné, co tam jezdit jen na jeden den? Pořad by byl o dost lepší, kdyby Jakub jenom rybařil a vůbec nemluvil! Z mnoha negativní příspěvků na CSFD tu sálá závist a neznalost. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama