Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 5

Recenze (94)

markus57 

všechny recenze uživatele

Az se vypracujete tam kam Jakub , budete mit vlastní porad a budete celosvětové uznávaný profík , pak něco rikejte. Všechny ty hodiny na rybach , které strávil v začátcích jen o suchých rohlikach, se vyplatily. Nic neříkaje o trpelivosti. Protoze pokud neco člověk opravdu chce , tak toho dosáhne a Jakub je názorný příklad. A čeho jste dosáhli vy ? Myslim , ze psaní trapných komentů ze závisti vas dal neposune. A kdyz rybář chytí rybu jeho emoce jsou jako kdyz nekdo jiný vyhraje v loterii .... Jak by jste vypadali vy? Vágner je dobrodruh a cestovatel , ze všeho nejvíc , ale profík v lovu ryb, všechny tyto aspekty skloubil do paradniho pořadu , ve kterém si i nerybář přijde na své. ()

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašně nahraný! Vágner pořád zdůrazňuje, jak mu jde o život, že on je nej a nikdo jiný ryby, které on chytá, ani neviděl. Musel jsem přepnou program, když jel v Indii vyzpovídat ženu, kterou údajně napadl u řeky tygr, aby se vzápětí mohl krčit ve stanu a hlásit, že kolem něho něco chodí. Každá z ryb které Kubík chytá běžně žere lidi a on se mezi nimi potápí. Všichni mu říkají, že expedici nemůže přežít.... Pořád samé zdůrazňování v jak hrozném je nebezpečí. Jsem na to už alergický ()

Reklama

gonga 

všechny recenze uživatele

Jako "dokument", snad každý pozná, že je vše nahrané, sestříhané atd., zpracované skvěle, nakolik všemu co říká věřit, a zda se při sledování oprostit od etických otázek ohledně zneužívání živých bytostí pro zábavu, což rybaření bezesporu je, nechávám na každém. A Jakub? Kdyby se nechal předabovat někým jiným, bylo by lépe. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vášnivý rybář chodí na ryby, aby si odpočinul. Ne tak známý "rybolovec" Jakub Vágner. Za úlovky se vydává na extrémní místa, kde se vystavuje extrémním teplotám a pohybuje se v neprostupných terénech. Za jeho úsilí ho čeká sladkovodní odměna. Z vody tahá pěkné rybí kousky. A je ve svém živlu. Nesdílel jsem s ním až tak jeho nadšení. Ve svých převážně popisných dokumentech zpravidla mapuje svoje útrapy i radosti, které ho vedly ke kýženému cíli. Často je to pro něho to pravé "dobrodrúžo", ale z mého diváckého pohledu je to zdlouhavé popisování, které trpí monotonním schématem. Poznávání ryb, o kterých běžný rybář jen sní, je ovšem poměrně poučné, a Jakubem dobře podané, i když přece jen počítá s tím, že na jeho dokumenty se nebudou dívat absolutní rybářští začátečníci. Podezírám ho při jeho mistrovských dovednostech a znalostech, že by mu ryba zabrala i na suché z nosu a vytáhl by dvoumetrového macka i z malé louže po dešti. Ne každý má možnost se dostat na taková exotická místa, po kterých nás Jakub provede. Líbily se díly z Amazonie, Konga nebo Argentiny a nezajímavě nebyly natočeny ani díly z Mongolska nebo Ruska. Milovníci přírodních krás a trofejních ryb si rozhodně přijdou na své. Jakub je schopný průvodce a odborník, který má dokonalý přehled o místu, kam se vydá chytat a je vidět, jak ho to neskutečně baví. Sledovat několik dílů je výhodou. Při sledování celé série dokumentů se dostavuje jednotvárnost a rybu už nechcete vidět ani na talíři. 60% ()

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama