Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 4

Recenze (94)

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašně nahraný! Vágner pořád zdůrazňuje, jak mu jde o život, že on je nej a nikdo jiný ryby, které on chytá, ani neviděl. Musel jsem přepnou program, když jel v Indii vyzpovídat ženu, kterou údajně napadl u řeky tygr, aby se vzápětí mohl krčit ve stanu a hlásit, že kolem něho něco chodí. Každá z ryb které Kubík chytá běžně žere lidi a on se mezi nimi potápí. Všichni mu říkají, že expedici nemůže přežít.... Pořád samé zdůrazňování v jak hrozném je nebezpečí. Jsem na to už alergický ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Všem těm pochybovačům a rádoby odborníkům na rybaření a kritikům tady, bych tu rád vzkázal, že já ač nejsem rybář a nijak mě rybaření neoslovuje, tak dokážu ocenit kvalitní provedení dokumentu a také samotného člověka, který dokáže obětovat prakticky celý život svému snu. Proč řešit jaký má Jakub Vágner hlas, nebo jak moc se usmívá do kamery a další ptákoviny. Jeho cesty vyžadují značné finanční injekce, ale za tuto oběť se podívá na místa, kde my jen těžko někdy zavítáme. Mnohdy se dostane i tam, kde jakživ Čech nikdy nevstoupil a možná ani nevstoupí. Až tady někdo z Vás (spíš jen "vás") "odborníků" dosáhne toho co on, pak si můžete otevírat hubu. Do té doby prosím raději nic nepište, je to k smíchu. A že pouští ryby? To snad musí být člověk z Marsu, aby nepochopil proč ty ryby asi pouští. Necestuje po kontinentech, aby se najedl z ryb, které nachytá... bože. :-D Za Jakuba se rozhodně nemusím stydět, že jsem Čech, což o některých tady napsat nemohu. 80% ()

Reklama

jilda 

všechny recenze uživatele

Místa natáčení a kamera první série je perfektní, trochu mě vadí strojené Vágnerovy hlášky, jak u všeho hystericky křičí, mnohdy zasekne a místo zdolávání a udržování napjatého vlasce řve a kecá, ryba se vyvlékne a je po prdeli ( viz Mongolsko). Jak už tu někdo psal, je tam moc Vágnera. Jakub se snaží vše dramatizovat, z prdu udělá velké nebezpečí, někdy mám pocit, že je to pořad spíš o Vágnerovi, ne o rybách. V každém díle chytí tu největší rybu až těsně před odjezdem, je to už trochu trapné, co tam jezdit jen na jeden den? Pořad by byl o dost lepší, kdyby Jakub jenom rybařil a vůbec nemluvil! Z mnoha negativní příspěvků na CSFD tu sálá závist a neznalost. ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Kuba Vágnerů oprostil od patetických hereckých projevů pokaždý když dramaticky tahá z vody nějakou tu předem naháčkovanou rybí chudinku, přestal si vymejšlet všudypřítomný fantaskní rizika (lochnessky, šavlozubý kapry a lidožravý žáby...dobře,to tam není) a a vypustil svý suchý hlášky (nejlíp nemluvil vůbec a na pozadí běžela nějaká hudba nebo bylo ticho), nebyla by to nejhorší adventůra. Na český poměry je to technicky velice pěkně zpracovanej materjál a lokace jsou to taky zajímavý,to se tomu musí nechat. Samotný výpravy by bohatě stačily, vlastně by tam ty ryby ani nemusil lov-it. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama