Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (94)

herech 

všechny recenze uživatele

Dokument, který se neomezuje pouze na lov rybích gigantů, ale představuje nám také reálie daných destinací. A destinace jsou to velmi zajímavé. Potěšující také je, že se požadovaného vzácného rybího giganta vždy dočkáme - což je trochu podezřelé, ale bez toho by pořad nebyl tak zajímavý. Autenticitou některých okamžiků si sice nejsem příliš jistý, ale překousnu to. Jako celek na mě pořad působí velmi dobře a pět hvězdiček si zaslouží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly – pár jich ale bylo a nejvíc se mi na tom všem samozřejmě coby vášnivému cestovateli líbila hlavně pestrost vybraných lokalit. Mnohdy jsem Vágnerovi vážně záviděl, protože ta místa byla nádherná. Ryby jsem tam bral jako druhořadou záležitost, ale tak sakra jsme v pořadu o rybách a rybaření, tak jsem se nechal i poučit. ()

Reklama

loki5 

všechny recenze uživatele

U tohohle hodně záleží na tom jestli je divák sám rybář či ne. A jelikož se k tichým bláznům sám počítám tak dávám 1* navíc. Zajímavě pojatý cestopis z celého světa kde ale cílem nejsou místní lidi ale místní ryby. Stojí za to rozhodně vidět. I když je spoustu věcí trošku manipulativních a trochu zdramatizovaných (vždy cílovou rybu chytí až poslední den :-)) rozhodně je obdivuhodné co tohle lidské párátko podstupuje aby chytilo tu svojí rybu. Rybář může jen tiše závidět a čekat tady v Čechách na rybu, která má alespoň míru :-) 75% ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Pěkný dva bodíky za solidní technickou stránku pořadu. Záměrně ho nenazývám "Dokumentem", protože jde spíš o takovou prkeně inscenovanou rádobydobrodružnou hurá-akci, který vesměs ubližuje šílená strojenost a horší vyjadřovací schopnosti toho našeho milýho Kubíka. V momentě, kdy začne blekotavě pouštět svoje nebetyčný moudra a tváří se u toho jak potomek krále Šalamouna, jde bohužel veškerá atmosféra do loje. Nebaví mě poslouchat neškolenej hlas, nebaví mě poslouchat neprofesionální cancy bez přípravy a bohužel mě ani nebaví poslouchat vojsouvr Pavla Rímského, kterej se snaží být tak patetickej, až je k smíchu. Natočený je to ale na kvalitním matroši, kamera umí velmi dobře pracovat se světlem a celkově je dost vidět, že si Kubík na svý dobrodrůža umí sehnat dostatek šušní. Tipoval bych, že vod tatínka...ne? ()

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama