Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 1

Recenze (94)

tormento 

všechny recenze uživatele

O poznanie zaujímavejšie spracovaný dokumentárny cyklus ako ten z dielne Discovery-River monsters(http://www.csfd.cz/film/270079-ricni-monstra/)....aj keď si myslím, že Vágner sa nechal silno inšpirovať. Rybie legendy nie sú iba pre rybárov, a musia sa páčiť každému milovníkovi prírody.+ za doprovodný komentár Pavla Rímskeho ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

Nelze než jen obdivovat umění Jakuba Vágnera. Ryby mne nikdy nebraly, ale to co tu předvádí je neskutečné. Za každým takovým ohromným úlovkem musí být nepředstavitelná dřina, utrpení a odříkání. Respekt. Jediné, co mi na seriálu vadí je jedna a ta samá šablona použitá pro každý díl, ale úlovky na jejich konci Vám umožní odpustit. ()

Reklama

Lindiště 

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl, ten ze Sibiře. Musím ale říct, že pohled na místní prostředí a životní styl mi přišel o hodně zajímavější než samotný rybolov, tedy důvod, proč se ten seriál točil. Je mi jasné, že k tomu něco ulovit je potřeba velké úsilí, trpělivost a často i pobyt v extrémních podmínkách, což obdivuji, seriál jako takový mě ovšem zas tak moc nezaujal. ()

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trpím s tebou Jakube %-] . . . Jedna hvězdička jen za ty genrové obrázky z různých krajin, za tu >samohanu< pak tak leda leklou mřenku do gatí. Tak ještě že se Kubík má tak pěkně veřejnopráv(n)ě, že si to tak všechno navzdory všem těm protivenstvím vybojoval a že si to teda za prachy nucených poplatníků >šašské rybovize< tak užívá. Ale dvd s jeho filmiky si nekoupím, jeho buzní hekání mě fakt nerajcuje a honím si raději u jiné pisskultůry... °-/ - - - P.S. A minutu ticha za Klárčina hafánka. Že by pro dobro věci zabili pejska? Nebo že by si z nás tahle parta už dělala nepokrytě prdel? Tak pochcat rybu... - - - P.P.S. A blbouni, uvědomte si, že tohle nemá nic společného s dokumentární tvorbou, natož s nějakým reálným dobrodružstvím! Copak nechápete, že je to povětšinou jen trapně markýrovaná >multikultiso.nic< realityšou? Kla(u)n Vágner se nažral a ryba zůstala celá, jen tu zase chybí ta realita a zůstala jen pachuť po rybině zasmrádnuté šou... - - - - - (Občasně náhodně nahlédnuto na >leklém sprostoru< , hodnocení po sumčím dílu 447., komentář zde s úšklebkem jako padechcátý - 18.4.2013) ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama