Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Vital 

všechny recenze uživatele

Samotný název nás láká na obrovitého hada,což zde také nalezneme,ale také je to obrovský mínus tohoto filmu,samozřejmě že myslím hada,děj není tak špatný,s hercema se v prní půlce tak nenudíte,maloměsto působí celkem klidně a děj je taky přizpůsobylý,ale ten had je něco fakt děsnýho,vytvořen digitálně,a proto že je to nízkorozpočtový snímek,tak je strašně umělej,a vůbec nezapadá do děje,při útoku na něj vidíte akorát,jak vojáci někam střílí,jako by ho tam viděli ale mi nevidíme nic,poslední půl hodina je fakt hrozná a předvídatelná a už to nezachrání ani herci, ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nevíce doplatil Python na to, že se na postu režiséra objevil zelenáč Richard Clabaugh. Tento chlapík si byl však vědom toho, že film i samotný scénář mají dost slabin a tak to pojal dosti odlehčeným stylem. Vlastně z toho vytvořil (no možná to bylo nechtěně) hororovou komedii, plnou nelogičností, leč přesto zábavnou. Většina diváků Pythona odstřelila odpadním hodnocením, ale vzhledem k tomu že jsem už viděl dost hororových filmů s hady( které byly mnohdy mnohem větší katastrofa), tak musím říct, že si zaslouží klidně i průměrné hodnocení. Monster/animal filmy natočené pro televizní účely většinou neoplývají zrovna nejlepšími vizuálními efekty a u filmů s hady to platí dvojnásob. Ani tento kousek není žádnou výjimkou a digitální had u diváků moc neuspěl. Jeho pohyby jsou moc přeumělkované a do opravdového hada mají daleko. Nicméně mne u tohoto geneticky upraveného hada zaujala tvůrčí myšlenka v podobě propojení vlastností hned několika druhů najednou. Na rozdíl od svých přerostlých bratříčků (kupříkladu od společnosti Asylum) má totiž hned několik možností jak své oběti zabít. I když pravda to s kyselinou bylo hodně přehnané a umělé kostry z kabinetu nikoho nevyděsí. Já se bavil... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Oni zavřou do dřevěné bedny z prkýnek obrhada, který máchnutím ocasu prorazí bok letadla... Inu, američtí vojáci v plné polní. V tom filmu sice hraje jen Robert Englund, ostatní se o to buď pokouší nebo přehrávají, ale alespoň je to docela zábavný film. Knírkem Caspera van Diena počínaje. A jsou tam lesby a nahá prsa. To stačí, ne? ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších céčkových plazoidních škvárů. Správně nablblý, ale zábavný děj, docela povedený digitální had a hlavně dokonalá přehlídka neherectví všech zúčastněných. Místy se dokonce objeví i záchvěvy takových věcí jako hororová atmosféra! Každopádně povedená zábava, kterou odmítám hodnotit špatně. Bavil jsem se víc než u kdejakého filmu z topky a to s e počítá. A to i přes to, jaká je to ve skutečnosti krávovina. Každopádně v hadím subžánru bych raději sáhnul po Anakondě a jejím pokračování Honba za krvavou orchidejí. /viděno v TV: 60% a 3*/ ()

padlar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo na mě moc. Filmů s přerostlými potvorami bylo natočeno hodně - a většina stála za pytel -, ale tohle je fakt síla. To že tenhle had slupne člověka jako malinu, ale přitom se shová za pár papírových krabic ještě beru. Ale to, že dokáže člověka probodnout ocasem, nebo mu ocasem čistě odsekne hlavu, tak na to fakt nemám... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama