Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Sir Ludvig 

všechny recenze uživatele

Beckove horory mam rad, ale toto nema nic: atmosferu, aspon podpriemerne efekty, zaujimave smrti a ked nic ine aspon beckoveho humoru mohlo byt viac... Bol by aspon jeden dovod tento shit pozerat. Kvoli niekolkym scenkam a vdaka Freddymu nedavam odpad. Nech ziju telenovely - aspon maju ako-tak pochopitelny dej! (to som asi prehnal) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Oni zavřou do dřevěné bedny z prkýnek obrhada, který máchnutím ocasu prorazí bok letadla... Inu, američtí vojáci v plné polní. V tom filmu sice hraje jen Robert Englund, ostatní se o to buď pokouší nebo přehrávají, ale alespoň je to docela zábavný film. Knírkem Caspera van Diena počínaje. A jsou tam lesby a nahá prsa. To stačí, ne? ()

Reklama

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, jestli vůbec někdy, jsem se cíleně nepodíval na film, který se zde ocitá v černém. Navíc, když tam hraje Casper a "Freddy". No, zklamán jsem nebyl. Naskytnul se mi pohled na opravdu sračkoidní sračku pro kterou je i odpad! celkem pozitivní hodnocení. Alespoň, že se aktéři snažili o jakousi formu křečovitého humoru, která byla tak blbá, až to bylo vtipný. Nebýt toho "hada", byla by to i docela sranda. Škoda, že je vůbec někdo ochotný tohle točit. Zbytečné plýtvání penězi, filmovým materiálem....a vono to prej i má i druhej díl, nebo co? ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Samotný had není tak špatně udělaný, horší je na tom, že jednou je se schová v garáži tak že ho nikdo nevidí, podruhý je 5krát větší než auto. K tomu se přidává nevychytávka nebo klišé asi každou 3.minutu a vzniká z toho co? Totální hovadina, která si snad nezaslouží ani ten odpad, nechápu jak tohle může vůbec někdo natočit a nejhorší je na tom to, že ještě natočili 2.díl. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Robert Englund a Casper van Dien, ano ano, opět jste od sebe skoro všichni opisovali. Já bych ale vaši pozornost zaměřil trošku jiným směrem, na třetí, ve světě dosti známé jméno. A sice Wil Wheaton alias mladý slušňák Wesley Crusher ze Star Treku Nové generace. V tomhle filmu je jeho postava taky nepřehlédnutelná, ale bohužel to není herectvím nebo nezapomenutelností hlášek či čehokoliv obsahově jinýho. Nosí tady růžové háro. Ano, když jsem ho viděl, myslel jsem, že mám vlčí mhu... Asi se chce vymanit ze škatulky klaďasů (dále třeba Flubber), jenže na to jde z té nejhorší možné strany. Film je, jak už název napovídá, jednoduchý. Nejstandardnější průměrný příběh o tom, jak si šupinatá potvora splete jedno americké maloměsto se špajzem a začne vyjídat ledničku. K tomu mu pomáhá sakra rychlé trávení a ještě rychlejší schopnost pohybu a v mnoha situacích i téměř lidská inteligence. No, jen k tomu trávení, hadi mají právě neobyčejně slabé žaludeční šťávy (tedy kromě těch velkých hadů z amerických akčních sraček), četl jsem o tom, jak jednou domorodci zabili nacpanou anakondu (o které si mysleli, že snědla kozu) a našli v ní natrávenýho člověka, co se ztratil pár dnů předtím. Ten člověk v té knížce byl vyfocenej (proto si to pamatuju) a i když byl trošku "vymáčenej", pořád to nebyla spálená mumie. K postavám, co byste prosímvás čekali od filmu, kde hraje Casper van Dien? Dramatické herectví? Propracované charaktery postav? Scénář? Nebo skutečně směšný humor? To byste si měli raději přečíst nějakou pohádku, a ne tuto pravdivou příhodu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama