Reklama

Reklama

Česko na talíři

(pořad)

Obsahy(1)

Obliba pořadů o vaření neklesá, ba spíš naopak, a tak Televize Prima připravila zcela nový pořad o vaření s názvem Česko na talíři. Kromě zajímavých receptů, za jejichž kvalitu odpovídá legenda české gastronomie Jaroslav Sapík, se v něm dozvíte i spoustu dalších informací. Společně s šéfkuchařem Jaroslavem a moderátorkou Danielou Šinkorovou totiž vždy navštívíme nějaký český region a seznámíme vás s jeho specifickými potravinami, zvláštnostmi, zajímavostmi, představíme vám místní farmáře, bylinkáře, pekaře, pivaře, vinaře... Hlavní slovo bude ale mít pan Jaroslav Sapík se svou "pojízdnou" kuchyní. V každém díle nám předvede přípravu tří výtečných pokrmů, na nichž se budou podílet i populární hosté z daného regionu, kteří přinesou i své vlastní recepty. A samozřejmě dojde i na recepty, které si budete moci sami hned po skončení dílu vyzkoušet. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

infernet 

všechny recenze uživatele

Jarda Sapík je jistojistě velký kulinářský odborník, ale tak možná do rádia, protože vzor zdravě vypadajícího člověka to teda zrovna neni. Někdy se divim, že mezi těma buřtama, co má místo prstů, vůbec něco udrží. A co se týče vaření u "hvězd", tak to vypadá, že ikdyby si společně uvařili hovno, tak si budou stejně blaženě pomlaskávat. Pamatujete Mňam od Izera a jeho slavnou botu nošenou na boso? Škoda, že se teď Zdeněk neobjevuje v televizi, měl by další vděčný námět. ()

Fash 

všechny recenze uživatele

Jednu hvezdu jen za nektere hosty. Porad me v jistym smeru prijde obcas hodne uspechany a bez stavy. Daniele Sinkorove role moderatorky poradu o vareni moc nesedne; bohuzel ani pan Sapik neni 2x charismatickej, ale velky respekt jeho uspechum a tomu co dela. Puvodni "relace" s Italem, se mi zamlouvala xkrat vice,...prostredi bylo prijemnejsi, kuchar mel charisma, prorizlou pusu a umel tak nejak zaujmout,...hlavni byl recept a nikoli on nebo host. Nedami to a zkratka me cely porad nuti si myslet, ze se jedna o vec usitou horkou jehlou. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že nejsem fňň ufff ufff v kategorii cílový divák, ale pořady o fňň ufff ufff vaření mám docela rád. Mám vždy takovou fňň ufff ufff podmínku. Za prvé. Moderátor by měl být nějaký hláškující ostřílený profesionál. Za druhé. Kuchař by měl být nějaký hláškující ostřílený profesionál. Za třetí. Případnými hosty pořadu by měli být nějací hláškující ostřílení profesionálové. Fňň ufff ufff. Za prvé. Máme tady odepsanou televizní hvězdičku, sice milou paní, ale moderátorka pořadu o vaření vážně ne. Za druhé. Fňň ufff ufff, udýchaný kuchař, byť uznávaný odborník, mě fňň ufff ufff opravdu nebaví. To je samé fňň ufff ufff a hláška, která by nakopla pořad do výšin počertech zábavných show nikde. Za třetí: Hosté jako třeba Eva a Vašek coby oživení pořadu o vaření je off topic (jak říkají místní anglicky hovořící intelektuálové) letošní nadílky pořadů na TV Krima. Ano, je to úplně mimo. Na druhou stranu musím ale pochválit jednu věc. Velkým plusem je, že si tvůrci přizvali do pořadu takovou kuchařskou kapacitu. Bývá totiž zvykem, že tyto kapacity stojí v ústraní a vaří třeba Honza Rosák a oni mu téměř doslova drží ruce nad sporákem. Když by se pořad stylizoval, aby byl trochu "in" a jak se říká "sexy" a trochu se změnily typ hostů, věřím, že pořad by měl šanci na úspěch. Takhle to působí jako podívaná pro nějakou tetku, která má doma hodně koček. Snad takovou to zaujme, mě ne. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá žranice, to je zase něco mňamínkovýho. Za vosoleného vopejkání tušašských celevřití a stálého míchání zprudka vylejvejte do hajzlu... Zbytn(ěl)ý sosík pak věnujte socíkům. Mmmmmm... %-(.. . . . A na toho jardotlího buřtipána bych vzal hnedle sapík... °-/ - - - - - (Nechtěně ochutnáno a vyblito v nedělní podvečer 11.12.2011 z >nepríma k/análu< , hovnocení 91., blimentář zde jako šestnáctý - 11.12.2011) ()

Venus7 

všechny recenze uživatele

Asi ten nejtrapnější pořad o vaření, který jsem kdy viděla. Jeden příklad za všechny - nesympatická Šinkorová s otylým Sapíkem byli kdesi na Moravě (snad Uherské Hradiště) a pod pódiem na vaření bylo asi 10 lidí, a několik jich přineslo svoje vlastní výpěstky nebo to měla být vlastnoručně uvařená jídla, nevím. Do finále se dostal košík jablek (nebo švestek? už nevím) a celer, z něhož ti dva na pódiu vybrali celer a toho, kdo ho donesl, ocenili nějakým dárkovým košem nebo čím. No trapnost nad trapnost. Jednu hvězdičku dávám jen proto, kdyby náhodou nějaká naše televize vytvořila ještě větší zhovadilost než je toto, abych měla rezervu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama