Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Cenu Akademie® nominovaný scenárista Stuart Blumberg (Děcka jsou v pohodě, 2010) uvádí svůj režijní debut plný ostrého vtipu a dojemných momentů. Mark Ruffalo, držitel Oscara® Tim Robbins a Josh Gad (muzikál "The Book of Mormon") vévodí hvězdnému obsazení fi lmu o třech mužích, které spojuje na první pohled neviditelná, o to ale nepříjemnější diagnóza – závislost na sexu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (53)

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi těžko hodnotitelný film s tématem, který není až tak proklamován. Kdo to nezažil, nemůže soudit ty, kteří si tím peklem prochází. Před xxx lety jsem jednoho takového člověka poznala a bylo mně ho hrozně líto a rozhodně mi to nepřišlo k smíchu. Také s tím chodil na psychoterapii Je to vážně utrpení. Tady se to tvůrci snažili tak nějak polidštit a předložit s mírnou nadsázkou. Osobně si myslím, že bylo velmi dobře, že tam bylo víc variant a tak to divákovi víc zpřístupnit, ale nedivím se sinusoidovému hodnocení. Kdo se s tím nikdy nesetkal, neví............. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, ale celkom zaujímavé a rozhodne som sa nenudil, aj keď ako komédia mi to v zásade určite neprišlo - možno až na pár ironických a sarkastických hlášok, ktoré často situáciu vystihli. Námet o závislosti na sexe je však na zamyslenie, aj keď mi to prišlo trochu moc prehnané, že by sa niekto až tak strašne nedokázal ovládať. Avšak bol to zároveň aj film o priateľstve, vzájomnej opore a spolupatričnosti, no a veľmi sa mi páčilo ako tu bolo vyjadrené, že človek sám o sebe si často pomôcť nevie, no s morálnou podporou ľudí (hoci s rovnakým problémom) sa hneď čelí všetkému ľahšie. Napodiv ma Mark Ruffalo až tak nebavil, zato Josh Gad veľmi milo prekvapil. No a pri pohľade na Dede som sa divil, že ako strašne sa podobá na Pink - a napokon to predsa len bola ona. Takže celkom fajn, aj keď ten zlom v deji mohol byť podľa mňa aj oveľa skôr a zároveň mi to potom prišlo také nedotiahnuté. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Z Thanks for sharing jsem myslel,že se vyklube komedie o závislosti na sexu,ale tak tomu není,Je to film o různých závislostech a komedie to taky úplně není.Dnešní svět je plný závislostí,úchylek atd.a je těžké s tím jak žít tak přijímat reakce okolí.Nejvíc emoční pro mě byl příběh Tima Robbinse,který bojuje už pěknou řádku let s alkoholem a zároveň tí,že jeho syn je feťák ,ale jednoho dne syn přijde s tím,že se ze všeho dostal,ale důvěra jaksi chybí a navíc hluboké rány způsobené v alkoholovém opojení bohužel syna bolí dodnes....i příběh Marka Ruffala a jeho závislosti na sexu stojí za to.Celkově tedy hodnotím film na 75 % a čtyři hvězdy. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Celý den se věnovat masturbaci, balení ženských, sledování porna a v noci si to rozdat s několika bábovkama najednou. Ano, teď jsem, pánové, definovala, jak by mohl vypadat jeden z vašich vysněných dní. No v Americe se to léčí. Nemoc zvaná sexuální závislost. Napadlo mě, že kdyby se zpárovali závisláci z té podpůrné terapeutické skupiny, mohli by se nadále oddávat svému koníčku a všichni by byli šťastní. Místo toho se však bičují a trýzní přísným programem abstinence, při kterém je i honění po večerníčku nahrazeno modlitbou. Takže to s nimi těžko budeme sdílet, snad jen, když se naladíme na závislost jako takovou a za jejich problémy si představíme chlast nebo chorobný přejídání. Tím se možná trochu vyladíme na postavy. Nicméně i tak mi tlusťoch Neil ze začátku způsoboval alergickou reakci. V menší roli mě potěšila vcelku přirozená Pink, Mark Ruffalo, jen co se mu to vymklo z rukou, se báječně rozjel a scéna s hysterickou slečnou na společném mrdu tomu dodala korunu. Kvůli tomu bych šla i na tři hvězdy, má to i své milé momenty, ale pak to zase zkazila ta americká potřeba se vzájemně objímat, poplácávat, protlačovat rodinné hodnoty, pouta a city, což ve finále v jejich podání působí trapně. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

...alebo "Ako Hulk pretiahol Iron Manovi ženskú". Thanks for sharing, Tony! Herci fajn, Gwyneth a Mark tam majú veľmi čarovné okamihy... no celé je to iba zbierka predvídateľných, zúfalo otrepaných klišé. Navyše téma sexuálnej závislosti pôsobí dojmom, že sa tam vyrába dráma a hystéria kvôli somarine. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama