Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

dom156 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt už příliš. Otravné, trapné a nudné až k uzoufání. U některých scén když se má člověk leknout jsem smál a u některých kroutil hlavou. Ano asi 2x jsem se i lekl, ale to je jen výjimečný případ u tohoto filmu. Teda jestli se tomuto rádoby hororu dá říkat vůbec film. Tento díl už nikdy! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl téhle laciné série už jasně ukazuje, kdo je cílovou diváckou skupinou. Mladí (15tiletí) herci nejsou špatní, ale asi si sami dokážete představit obsah jejich dialogů. Ono potom ani není divu, pokud tahkle vypadá typická americká rodina - tata kravaťák, matka bývalá rozkuřovačka, týnejdžrovská dcerka s xichtem anděla, velkej barák, samej počítač, Kinect atd. - že jim přidávájí do každé domácnosti poltergaist, dyť já jim ho taky přeju! Po čtyřech dílech jsem se sice nikam nedostali, ale na druhou stranu, tohle jako samostatný článek působí aspoň trochu kompaktně. Na minulý díl to nemá, ale první a druhý to do kapsy strčí. Lekačky fungují dobře, jinak nic nového. 55% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takže tu opět máme návrat do starých kolejí, ano strašení se koná, chování postav je ale pitomé a nevěrohodné. Proč vždycky rodiče kašlou na své děti, které jim tvrdí že něco není v pořádku? Nemůžu být s touhle krajně nevěrohodnou situací spokojen. Stejně jako s faktem, že kamery sice nahrávají jako o duši, ale nikdo se na jejich záznamy, s přibývajícím stoupajícím napětím, nekouká. Hodně začínám přemýšlet jestli další díl nevynechám. 3. díl nebyla přitom vůbec špatná podívaná. Bylo v něm strhující finále. Tady se sice finální rozuzlení koná, ale 5 minut považuji za docela výsměch. Navíc je 4. díl nesmyslně utahaný. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička nasadila vysokou laťku, na kterou dvojka neměla ani zdaleka a které se trojka zdatně přiblížila, ovšem tohle se k té laťce nepokusilo ani vyskočit. Nechápu, jak to mohli takhle zvorat, když když se jim podařilo najít slušnou zápletku s dítětem od sousedů, čímž se odlišili od předchozích dílů a velmi sympatické postavy, hlavně Alex. Celou dobu to nebylo moc strašidelné, tak jsem si říkal, že nevadí, že finále mi napraví chuť a ono skončilo dříve než začalo. Smrti naprosto nic moc a hlavně finále po nastavované hodině a půl trvalo asi 2 minuty, kdy se jen Alex motala dokola a chtěla něco najít, pak se tam objeví nějaký čarodějnický borky, Katie udělá baf a je to... Aspoň kapka originality by tohle zachránila na průměr, ale finále to pro mě pohřbilo nejhlouběji, jak to šlo. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Oproti PA 3, je čtyřka pro mne určitě velkým zklamáním. Místy laciné lekačky, u kterých jste se pomalu ani nelekly. Přišlo mi to moc uhozené a bez žádné akce. Občas pobavily hlášky pubertálních herců a to je asi tak vše. Jak říkám, třetí díl zůstane pro mě číslo 1. ___ (Jiráskovo divadlo, Nový Bydžov) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Elderly 4. (tarponko)
  • Postava Robieho (Brady Allen) je pomenovaná podľa Robbieho Mannheima, chlapca, ktorý bol v roku 1959 údajne posadnutý diablom a vďaka exorcizmu sa mu podarilo zachrániť život. (katherine.)

Reklama

Reklama