Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Britskej humor, jo? Há, há, há... Há, há, há říkaj lidi, co nemaj smysl pro humor, jelikož je nenapadne žádná vtipná odpověď. Há, há, háá. Clarkson a spol. jsou až bolestivě nezábavní a celej ten pořad je neuvěřitelně nudnej. Nazdar! Vážně bych rád, aby mi někdo ukázal jednu jedinou opravdu vtipnou scénu. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Jak bych to řekl... Nadupané káry mám rád, ale nebavily mě pořady o automobilech. Tedy až do Top Gear... Narozdíl od třeba takového autosalonu se zde soustředí téměř výhradně na drahé, nablýskané sporťáky a moderátoři nejsou nudní. U moderátorů bych se chtěl pozastavit, protože podle mě tvoří minimálně polovinu úspěchu tohoto seriálu. Trojce Jezza, Hamster a cpt. Slow je prostě skvělá. Nejen díky svému anglickému humoru, ale i díky tomu, jak si dokáží dělat srandu jeden z druhého a sami ze sebe. Sledování tohoto seriálu se tak stává zábavnou podívanou. Zapomenout nesmím ani na různé úkoly a mise po celém světě, za což vděčí velkému rozpočtu, který je opravdu vidět. 5* ()

Reklama

tarponko 

všechny recenze uživatele

Najlepšia relácia na svete! Niekedy sa pýtam sám seba že čo majú ich výtvory spoločné s autom (teda okrem štyroch kolies a volantu). Najzohranejšia trojka na svete! Neustále narážky na Hammondovu výšku ma dokážu vždy pobaviť tak isto ako podpichovanie " kapitána šneka". A pozrieť si nejaký špeciál, tak to je priam majstrovské dielo :) ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Bez Britů by to nebylo tak dobré. Pro toto tvrzení mám podklad! Podívejte se na americkou verzi ;-) Mimo jiné se na pořady o automobilech nějak nedívám, ale tohle... tohle je podívaná + auta a jiné dopravní a nedopravní prostředky. Trojce je vybírána snad tak, jako by byla už předurčena, protože k sobě nekompromisně padne. Díky za to, že se to dostalo i na naše kanály. Auta jsem začala možná milovat víc... ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Auto relácie moc nemusím a až kým neprišiel Top Gear tak som to považoval za príšernú nudu. Ale po prezretí jednej časti na prima cool som zmenil názor. Stiahol všetky série a teraz mam prezretých okolo 50 častí. Clarksonov humor je fakt dobrý a hlavne jeho doberanie Hammonda nemá chybu. Aj keď občas mi jeho humor príde suchý a až moc britský nie je to tak hrozné. Mayovy chudákovy zase zvyšný dvaja robia večne zle takže aj v tomto je kúsok srandy. Ich komenty a recenzie sú veľmi dobré. Nejde o žiadne technické hodnoty a podobne, proste povedia to tak, že aj hoc jaká baba, slečna, žena, ktorá nemá ukončené technické vzdelanie to pochopí. A samozrejme aj chlap...BOMBA 100% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Úspech britského Top Gearu podmienil vznik spin-off programov Top Gear USA (od r. 2010), Top Gear Australia, Top Gear Russia, Top Gear South Korea a Top Gear China. (m.a.t.o.)
  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • Raritou v rámci všetkých televíznych talk show je, že žiaden divák, ktorý sa zúčastňuje natáčania v štúdiu nemá k dispozícii miesto na sedenie. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama