Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Poprosím tých, ktorým sa nepáčia autá, anglický humor a podobne, aby sa neunúvali komentovať tento skvelý seriál o autách a dávali mu hodnotenie odpad a tak, mne sa napr. nepáči Harry Potter, no tak som ho nepozeral, prípadne jeden diel, ale nedám tomu odpad, za to, že k tomu nemám vôbec vzťah, pretože to má svoje kvality... ()

tarponko 

všechny recenze uživatele

Najlepšia relácia na svete! Niekedy sa pýtam sám seba že čo majú ich výtvory spoločné s autom (teda okrem štyroch kolies a volantu). Najzohranejšia trojka na svete! Neustále narážky na Hammondovu výšku ma dokážu vždy pobaviť tak isto ako podpichovanie " kapitána šneka". A pozrieť si nejaký špeciál, tak to je priam majstrovské dielo :) ()

Reklama

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Co k tomu víc dodat, těžko by se hledala víc rozdílná trojice moderátorů než ta která tam momentálně je ale zároveň je to dokonale vyvážené..Jezza to táhne, jeho politická nekorektnost, břitký humor a zásadové názory jsou v perfektním protikladu vůči Jamesově intelektu, rozvaze a pragmatičnosti a celé to tmelí rozevlátý Richard v kytkatých košilích a štěněčíma očima..Závidím jim, že se vozí po celém světě v těch nejlepších kárách ale nic naplat, aspoň máme na co koukat ..Doufám že se tenhle tým, po ukončení spolupráce s BBC, objeví někde jinde, s neméně skvělým konceptem motoristického pořadu jako byl tenhle Top Gear .. ()

67891234 

všechny recenze uživatele

Miluji auta. A v žádném jiném seriálu nenajdete takové supersporťáky jako v tomhle. A ta dokonalá trojce, která to dělá s až neuvěřitelným humorem. Právě od roku 2010 se zvedla kvalita od minulých dílů, které byly poněkud slabší a méně bláznivé, ale furt bych jim dal 5 hvězd. Ale poslední dobou šla kvalita o malinko dolů i u těchto sérií po opravě studia a přejmenování na Top gear 2010. Chybí mi třeba srovnávací tabule nebo komunikace s publikem, která byla vždy nejhumornější a i divácí ve studiu skučeli radostí. Asi nevíte o čem teď mluvím, ale zasvěcení vědí. A ještě jeden poznatek na konec. I moje sestra, která doslova nesnáší auta, tak řekla, že je to fajnový seriál. A to už stojí za zhlédnutí. :D 100% ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

Co povědět :-) Miluji auta, rychlé, silné, malé, velké, hranaté, oblé, vysoké, nízké, japonské, anglické, německé, americké prostě všechny možné značky, druhy a odrůdy :-) Miluji anglický humor. A naprosto žeru ústřední trojku, Jeremy, Richard a James :-) Seriál evokuje nejen vůni benzínu a spálených gum, ale taky je plný neuvěřitelně praštěných nápadů, skvělých výmyslů a legračních momentů a takřka u každého konstatování jednoho z moderátorů se musíte smát. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů ze světa motorů ať jste jezdec rallye, nadšenec, řidič, neřidič nebo laik. Prostě se budete bavit ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)
  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • Autá desaťročia podľa Top Gearu:
    1990-1999 - Ford Escort RS Cosworth
    2000-2009 - Bugatti Veyron (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama