Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letní autoškole najdeme Rika náfuku, privilegovaného Chadleye Čada vyděšeného z volantu, maminčinu holčičku, mazánka Vanessu, která dělá kurz za jejími zády a zahraniční rozmazlenou studentku Mariu. Instruktora opustila žena a při předávání znalostí studentům s ním není všechno úplně v pořádku a nesoustředí se na to, aby jeho studenti prošli a speciální zkušební instruktor je velmi přísný. Studenty děsí, že ani Maslanski, fotbalová hvězda neprošla zkouškami, jak vypráví jeden z učitelů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Košoun odpad!

všechny recenze uživatele

Jak vůbec tohle mohl někdo natočit? I když bych se snažil vytvořit tak pitomý film, asi by to nikdy nemohlo dopadnout takto. Naprosto šílené, dějově mdlé a nezajímavé (proč vůbec někdo točí film o tom jak banda průměrných amerických balíků dělá autoškolu?), herci naprosto toporní, střihová klipovitost, dialogy raději ani nemluvit (tolik mouder jsem už dlouho neslyšel) a na závěr... co by mohlo přijít na závěr než pořádnej repec? Opravdu jsem moc vděčný řidičům našeho letního zájezdu, že mi umožnili vidět tento odpadní skvost! (Na druhou stranu, lepší než po tisící Účastníky zájezdu nebo Pelíšky, u tohodle nešlo otrhnout zrak a spát.) ()

Reklama

jindrak 

všechny recenze uživatele

Film je příjemně absurdní komedií, která nás zavede do světa, kde byste rozhodně nechtěli řídit :oD. Film sleduje partu neschopných a lehce vyšinutých rekrutů na policejní akademii zaměřené na dopravní služby, kde by normální dopravní nehoda mohla být tím nejméně nebezpečným, co se vám přihodí. Je to směs humoru, který hraničí s absurdním, a situací, které by vás v reálném světě přivedly spíš do márnice než do cílové destinace. Postavy jsou roztomile neschopné, což zajišťuje, že se divák neustále ptá, jak vůbec někteří z nich přežili do konce filmu – a to bez přítomnosti záchranných složek. Film působí jako neřízená střela na poli komedií, kde největší otázkou zůstává: kolik bouraček a zničených vozidel je potřeba k úspěšnému absolvování kurzu? Pokud máte rádi komedie s lehce morbidním nádechem a nevadí vám, že po zhlédnutí už možná nikdy nebudete brát řízení vážně, Dopravní Akademie vám nabídne solidní dávku zábavy. Možná bych ho doporučil těm, kteří se chystají na závěrečnou jízdu v autoškole - jako odlehčení ze stresu.. Dnes by se taková komedie asi neuchytila, ale vzhledem k tomu, že už je více jak 30 let stará, tak 4 z 5. ()

Skretule 

všechny recenze uživatele

Aaaano!!!...takhle má vypadat opravdová a skvostná blbost.....postavy jsou přesně tak hrozné jak mají být, je tu záporňák, černý a dokonce koktající klaďas učitel,šílenej rapující Japonec s pásem nábojů na rameni a spousta dalších. Nevím sice co je na složení zkoušek z autoškoly tak těžkého ale vše nakonec dobře dopadne....a tak se srdce diváka, libujícího si v takových ptákovinách, jen tetelí a neskonale se baví. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama