Scénář:
Harry HewlandHrají:
Steven Mackintosh (vypravěč), Chris Wilson, Theo Devaney, Joshua Squire, Jason Farries, Rina Saitó, Lauren Shein, Luke Ireland, Lisa Kovack, Hugo Andre, Timothy McDevittSérie(3) / Epizody(18)
Hledání příčin leteckých havárií je mnohdy velmi obtížné a trvá dlouho, než se odhalí. Jaké jsou nejčastější důvody pádů letadel a jak se jim dá zabránit? (TV Prima)
Letadla a letectví miluji je to můj celoživotní koníček, ale po shlédnutí zatím několika dílů toho seriálu bych do letadla asi nesedl!?!?! ()
Seriál, po kterém přemýšlíte, jestli si sednete do letadla ... ()
Stejně dobrý seriál jako Letecké katastrofy. ()
Seriál se che přiživit na kanadské megasérii, ale buď na to nemá nebo jsem už "přežrán" :-) ()
Slušný dokument, avšak na kanadské dokumentaristy nemá :) Ale zase stoprocentně lepší než americké Proč letadla padají. Je zajímavé, že zde zaznělo jinak (nebo spíše bylo jinak podáno) pár informací než v kanadské sérii. ()
Photo © Discovery Channel

- Zrážkou lietadiel nad Los Angeles sa zaoberala aj epizóda Leteckých katastrof, konkrétne diel Out of Sight. (ČSFD)
- Touto sériou zlyhaní Boeingov 737 sa zaoberal aj seriál Letecké katastrofy, konkrétne epizóda Hidden Danger. (ČSFD)
- V epizodě „Nouzové přistání“ při představování posádky letu 1549 US Airways nazve Pavel Soukup v českém znění kapitána Chesleyho Sullenbergera „Chelsou – doslova čelzí“. Správně má být Chesley, tedy „česly“. (pjotri)