Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (105)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $57,012,977Tržby Celosvetovo $74,617,406Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,308,527 //počet predaných kusov 161,262Tržby za predaj DVD v USA $5,684,596 //počet predaných kusov 297,866║ príbeh a animácia na úrovni v rámci možnosti a rozpočtu, slušne zábavné a miestami fajn uletené, slušný priemer /60%/ ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Určená jasně pro děti, ja to ale zjistil až v pulce filmu, tak jsem se už nějak dokoukal. Jako pohodová oddechovka posloužila dobře, vtípky pobavily, hlavně tedy ke konci jich bylo dost. Ale konečně jsem se dozvěděl kdo vynalezl a vymyslel vyhledávač, sociální sítě, internet, dotykovou obrazovku a mobily - mimozemšťani umí,no :D Ale jinak nic nového. 5/10 ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Byla to sice skvělá snaha o to, udělat z toho nejoblíbenější animák roku, ale podle mě se jim to opravdu vůbec nepovedlo. Přišlo mi to trapné a zbytečné. Je tam sice plno hlášek, ale nejsou tak vtipné, jak si mysleli (spíše - jak tu již párkrát padlo - je to spíše pro malé děti, které se smějou téměř všemu), ale pro mě to bylo spíše velké utrpení. Snaží se to dost uhrát na efektech, které ale nejsou tak efektivní a na zrychlení veškerých scén, aby se ušetřil jak čas, tak se i kladl důraz na akci....Pro malé děti ten film chválím, ale nad 10 let si myslím, že je už bavit nebude... ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem svižný - mimozemská akce, pěkné představení planety ABBA, teda BAAB. Zápletku jsem si přál tak trochu stealth, což mi nevyšlo a i přes to, že se jedná o animák směřován více k dětskému publiku, jako pohádka na víkend to určitě obstojí. Nejvíc jsem se nudil v pasáži "save mission" jinak to celkem utíkalo a pak mohli udělat ještě jednu chuťovku. Ty 2 experty mohli nadabovat Simon Pegg a Nick Frost, bylo by to dokonalé. [FILM VIDĚN DÍKY ČSFD] ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Hezký animovaný film, který přestože oplývá mnohými klišé, tak naopak spousta nápadů je nových a rozhodně zajímavých a zábavných. Střední část filmu poněkud po zběsilém tempu na začátku ztrácí dech a finále je nepřekvapivé, nicméně příběh jako celek funguje. Slabší jsou ovšem mnohé postavy, kterým se nepovedlo tvůrcům vložit tolik roztomilosti, abychom si je více oblíbili. Celkově jsem byl ale spokojený a řadím film mezi příležitostné favority v programu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když Gary (Rob Corddry)  přiletí na Zemi a jeho loď má problémy z motory, je slyšet nejen zvuk motorů, ale i zvuk R2-D2 z filmové série Hvězdné války. (Terva)
  • Když se ve 46´ Scorch (Brendan Fraser) podepisuje na podlahu u mírového štítu, jsou vidět podpisy těch, co na něm už pracovali, např. Riddick, Marvin, Spock, Alf, Wall-E, Yoda, Ratchet a spousta dalších. (darrek007)

Reklama

Reklama